Nem tervez szigorítást az abortusz törvényi szabályozásában a magyar kormány

SzMo
-
 20.10.27 09:14Belföld

Ugyanakkor aláírt egy olyan nyilatkozatot, amely például azt is kimondja, hogy nem létezik az abortuszhoz való nemzetközi jog.

6 kapcsolódó hír

Kormány és abortusz: kik a valódi áldozatok?

NLC
-
 20.10.26 15:02Vélemény

Azután, hogy Magyarország egy nemzetközi konferencia keretében abortuszellenes nyilatkozatot írt alá, sokan attól tartanak, hogy szigorítani fogják a vonatkozó szabályozást, bár Novák Katalin családügyi miniszter cáfolja ezt. Ezzel újra fellángolt a Nagy Abortuszvita. De van itt vita egyáltalán? Muszáj, hogy legyen?

A kormány nem tervezi az abortusz szigorítását

24.hu
-
 20.10.27 08:15Belföld

Nem azért írtak alá egy ebbe az irányba mutató dokumentumot, mert ilyen terveik lennének.

Emmi: nem tervezi az abortusz szigorítását a kormány

Blikk
-
 20.10.27 09:05Belföld

Semmilyen módon nem tervezi megváltoztatni az abortusz magyarországi szabályozását a kormány, ugyanakkor nemrégiben aláírtak egy abortuszellenes nyilatkozatot.

Szólamnak jó, politikai húzásnak öngól lenne a Fidesztől az abortusz szigorítása

HVG
-
 20.10.27 06:30Belföld

Nőjogi szempontból abszolút sereghajtó államokhoz csatlakozott Magyarország, amikor az Egyesült Államok kezdeményezésére aláírta az ENSZ többségével szembeszálló abortuszellenes nyilatkozatot. Miközben Washington kampánycélokra használja fel a témát, az már kevésbé egyértelmű, hogy a Fidesz-kormány mit nyerhet egy ilyen…

A kormány elárulta, tervezi-e az abortusz szigorítását

Noizz
-
 20.10.27 09:06Bulvár

Fellángolt az abortusz körüli vita a világban.

Erre rámehet a Fidesz meglévő támogatottsága

Hírklikk
-
 20.10.26 18:49Belföld

A nők körében borzasztóan népszerűtlen lenne a terhesség-megszakítás szigorítása. Az abortusz tiltásra rámehetne a Fidesz meglévő támogatottsága. Ennek ellenére, a kormány politikai szövetségeket keresve, a hétvégén mégis aláírt egy abortuszellenes nyilatkozatot. Ezt követően, Novák Katalin családügyi miniszter azzal kampányolt, hogy…