Magas elismerést kapott Fáskerti László

Varga Mihály pénzügyminiszter a nemzeti ünnep alkalmából Magyar Gazdaságért Díj elismerésben részesítette a gyulai F&O KFT tulajdonos ügyvezetőjét, Fáskerti Lászlót. A  pénzügyminiszter által adható legmagasabb tárcakitüntetés, a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenység vagy életmű elismeréséért adományozható.…

11 kapcsolódó hír

Nyírerdő-s elismerések az emléknap alkalmából

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából Budapesten rendezett ünnepséget az Agrárminisztérium, ahol szakmai és ágazati kitüntetéseket is átadtak.

Miniszteri elismerést kapott két egyetemi professzor

Haon
-
 20.10.26 19:21Baleset-bűnügy

A Debreceni Egyetem két egyetemi tanára az agrárminiszter kitüntetését vehette át az október 23-ai nemzeti ünnep alkalmából.

14 éve - A gyurcsányi terror

Gondola
-
 20.10.27 08:53Baleset-bűnügy

Az 1956-os forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóján az emlékező nagygyűlésnek a rendőrség fejmagasságban kilőtt gumilövedékkel, paprikagázzal, viperával és lovasrohammal vetett véget.

Elismeréseket kaptak megyei tűzoltók a nemzeti ünnep alkalmából

Szoljon
-
 20.10.27 07:00Baleset-bűnügy

Érdemkereszteket osztottak és soron kívüli előléptetés is volt az eseményen.

Kenéz Ferenc költő kapta az Arany János-díjat

Az elismerést október 23-án, az 1956-os forradalom 64. évfordulóján adták át Budapesten a Magyar Írószövetség udvarán.

A nemzeti ünnep alkalmából elismerték az életeket mentő tűzoltóst

Nool
-
 20.10.26 09:27Baleset-bűnügy

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik, valamint a köztársaság kikiáltásának harmincegyedik évfordulója alkalmából adták át az elismeréseket.

Állami kitüntetést kapott Vincze Brigitta, a Pécsi Balett volt magántáncosa

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából tartott ünnepségen Dr. Latorcai Csaba az Emberi Erőforrások Minisztériumának közigazgatási államtitkára, a köztársasági elnök megbízásából állami kitüntetéseket adott át október 26-án Budapesten.

Soron kívül őrnaggyá léptettek elő egy baranyai tűzoltót

Bama
-
 20.10.27 09:45Baleset-bűnügy

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik, valamint a köztársaság kikiáltásának harmincegyedik évfordulója alkalmából többen soron kívüli előléptetésben, illetve dicséretben és jutalomban részesültek. 

Átadták Kőbánya díjait, köztük a díszpolgári címet is

Ittlakunk
-
 20.10.27 09:41Budapest 10. ker

Az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan átadták Kőbánya kitüntetéseit.Kőbánya legmagasabb elismerését, a Szent László-díjat Dr. Prutkay János, a lóversenysport nemzetközileg elismert szakértője kapta 2020-ban, a díszpolgári címet pedig Görög Ibolya protokollszakértő vehette át.A képviselő-testület Kőbányáért-díjban részesítette…

Esztergomi és nyergesújfalui tűzoltók munkáját ismerték el

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik, valamint a köztársaság kikiáltásának harmincegyedik évfordulója alkalmából a belügyminiszter és az

Baranyai tűzoltó munkáját is elismerték az ünnepen

Az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvannegyedik, valamint a köztársaság kikiáltásának harmincegyedik évfordulója alkalmából a köztársasági elnök, a belügyminiszter és az országos katasztrófavédelmi főigazgató Magyar Arany Érdemkeresztet, Magyar Ezüst Érdemkeresztet, Bátorságért Érdemjelet, Hősies Helytállásért elismerést,…