Halálosan féltékeny lett a nagyapjára, elvágta a torkát

Emberölés miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

20 kapcsolódó hír

Brutális gyilkosság történt Budapesten

Liner
-
 20.10.27 06:19Baleset-bűnügy

Emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az ellen a 38 éves férfi ellen, aki egy parkoló autóban végzett a saját nagyapjával Budapesten

Egy budapesti férfi elvágta nagyapja torkát, féltékenység miatt

Metropol
-
 20.10.26 10:30Baleset-bűnügy

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten.

Vádat emeltek a nagyapja torkát elvágó férfi ellen

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten.

Szörnyű rokongyilkosság: A férfi azt hitte, hogy nagyapja el akarja szeretni az élettársát előle, ezért elvágta a torkát

Propeller
-
 20.10.26 14:00Baleset-bűnügy

A férfival szemben vádat emeltek. Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 28 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Ibolya Tibor közölte: a vádlott és áldozata között azért alakult ki konfliktus, mert a 28 éves férfi úgy gondolta, hogy a

Döbbenet: féltékeny volt a nagyapjára egy budapesti férfi, elvágta a torkát – Vádat emeltek ellene

Blikk
-
 20.10.26 11:28Baleset-bűnügy

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta a nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát egy budapesti férfi

Noizz
-
 20.10.26 15:39Baleset-bűnügy

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

Elvágta nagyapja torkát, mert azt hitte az szemet vetett élettársára

hirado.hu
-
 20.10.26 10:15Baleset-bűnügy

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek a férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten.

Szerelemféltés: elvágta nagyapja torkát egy 28 éves férfi

Egy parkoló autóban végzett nagyapjával, a Fővárosi Főügyészség emberölés miatt emelt vádat az elkövető ellen, aki jelenleg letartóztatásban van. 

Féltékeny unokája ölhette meg

RTL Klub
-
 20.10.26 18:01Baleset-bűnügy

Nagyapja szexuálisan közeledett a barátnőjéhez, ezért végezhetett vele az unokája - a budapesti férfi ellen most emeltek vádat. Az ügyészség szerint késsel vágta el a nagyapja torkát. A gyilkosság tavaly februárban történt. Az unoka tagad és azt is mondja, sok mindenre nem emlékszik.

Az Esztergomban elkapott unoka féltékenységből végzett a nagyapjával

Kemma
-
 20.10.26 13:50Baleset-bűnügy

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt azzal a 28 éves férfi ellen, aki még tavaly februárban Budapesten egy parkoló autóban vágta el nagyapja torkát.

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát, vádat emeltek ellene

Hajtóvadászat során Esztergomban fogták el azt a férfit, aki még tavaly februárban ölte meg nagyapját Budapesten. Azt gondolta, hogy nagyapja közeledni próbál élettársához, emiatt metszette el a torkát.

Egy nő miatt vágta el nagyapja torkát a zuglói gyilkos, vádat emeltek ellene

Ittlakunk
-
 20.10.26 11:14Budapest 14. ker

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban a Nagy Lajos király útján.A vádlott és áldozata között azért alakult ki konfliktus, mert a 38 éves férfi úgy gondolta, hogy a nagyapja közeledni próbált az ő élettársához. Kapcsolatuk 2019 januárjára rendeződni látszott,

Egy parkoló autóban vágta át nagyapja torkát egy férfi Budapesten

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárb

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát egy férfi, vádat emeltek ellene

Parameter
-
 20.10.26 10:35Határtalan

Ibolya Tibor közölte: a vádlott és áldozata között azért alakult ki konfliktus, mert a 38 éves férfi úgy gondolta, hogy a nagyapja közeledni próbált az ő élettársához. Kapcsolatuk 2019 januárjára rendeződni látszott, ismét rendszeresen találkoztak egymással. Tavaly február 16-án kora este az idős férfi autójában ültek a főváros XIV. kerületében, a

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát egy férfi, vádat emeltek ellene

Nyugat
-
 20.10.26 09:53Baleset-bűnügy

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 28 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

Elvágta nagyapja torkát egy férfi Budapesten, azt hitte kiszemelte barátnőjét

Ripost
-
 20.10.26 13:30Baleset-bűnügy

Az unoka féltékenységből megölte nagyapját. Most pedig várhatja, hogy ítéletet mondjanak felette.

Elvágta a nagyapja torkát, mert azt hitte, hogy el akarja csábítani az élettársát

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Ibolya Tibor közölte: a vádlott és áldozata között azért alakult ki konfliktus, mert a 38 éves férfi úgy gondolta, hogy a nagyapja közeledni próbált az ő éle

Féltékenységből elvágta nagyapja torkát egy férfi, vádat emeltek ellene

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 28 éves férfi ellen, aki tavaly februárban elvágta nagyapja torkát egy parkoló autóban Budapesten - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

Elvágta nagyapja torkát, Esztergomban fogták el

Emberölés bűntette miatt vádat emeltek egy 38 éves férfi ellen, aki 2019 februárjában elvágta nagyapja torkát egy

Gyilkosság Zuglóban: elvágta nagyapja torkát egy férfi

Origo
-
 20.10.26 09:42Baleset-bűnügy

Az egyik áruház parkolójában támadt rokonára, vádat emeltek a tettes ellen.