Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe

ProfitLine
-
 20.10.25 20:00Külföld

Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe, korlátozza a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát, tilos lesz alkoholt árulni éjfél és reggel hat óra között, továbbá kötelező lesz a maszk viselése nyílt térben is - közölte vasárnapi sajtótájékoztatóján a válságstáb.

7 kapcsolódó hír

Újra szigorít Horvátország

HVG
-
 20.10.25 16:17Külföld

Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe, korlátozza a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát, tilos lesz alkoholt árulni éjfél és reggel hat óra között, továbbá kötelező lesz a maszk viselése nyílt térben.

Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe

Pesti Hírlap
-
 20.10.25 16:28Külföld

A szigorításokról azután döntött a testület, hogy a héten sorra dőltek meg a korábbi csúcsok az újonnan regisztrált fertőzöttek számában, és egyre több embernek van szüksége kórházi ellátásra. Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe, korlátozza a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát, tilos lesz alkoholt ár

Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe

Turizmus.com
-
 20.10.26 08:07Külföld

Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe, korlátozza a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát, tilos lesz alkoholt árulni éjfél és reggel hat óra között, továbbá kötelező lesz a maszk viselése nyílt térben is - közölte a válságstáb.

Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe

Letenye Média
-
 20.10.25 16:38Külföld

Ötven fő felett tilosak lesznek a nyilvános összejövetelek.

Szlovéniában szombattól bezárt a boltok zöme, leállt a szolgáltatóipar egy része és az idegenforgalom

Trademagazin
-
 20.10.26 10:10Külföld

Szlovéniában szombattól bezárt a boltok zöme, leállt a szolgáltatóipar egy része és az idegenforgalom, miközben ismét megdőlt a korábbi csúcs az egy nap alatt regisztrált új fertőzöttek számában – írta

Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe

Vaol
-
 20.10.25 15:55Külföld

Horvátország hétfő éjféltől két hétig újabb szigorításokat léptet életbe, korlátozza a rendezvényeken részt vevők maximális létszámát, tilos lesz alkoholt árulni éjfél és reggel hat óra között, továbbá kötelező lesz a maszk viselése nyílt térben is – közölte vasárnapi sajtótájékoztatóján a válságstáb.

Horvátország újabb szigorításokat léptet életbe

ma.hu
-
 20.10.25 15:05Külföld

A héten sorra dőltek meg a korábbi csúcsok az újonnan regisztrált fertőzöttek számában, és egyre több embernek van szüksége kórházi ellátásra.