Környezettudatosak vagyunk, amíg nem kerül sokba

A magyar háztartások elméletben fontosnak tartják a környezetet kímélő megoldásokat, azonban a háztartási eszközeik kiválasztásában és a szokásaikban nem mindig tartják szem előtt ezeket az értékeket – derült ki az IKEA svéd lakberendezési vállalat megbízásából készült felmérésből.A reprezentatív felmérés online megkérdezéssel készült…

6 kapcsolódó hír

Elméletben már egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások

A magyar háztartások elméletben fontosnak tartják a környezetet kímélő megoldásokat, azonban a háztartási eszközeik kiválasztásában és a szokásaikban nem mindig tartják szem előtt ezeket az értékeket - derült ki az IKEA svéd lakberendezési vállalat megbízásából készült felmérésből.

Egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások,de csak elméletben

ProfitLine
-
 20.10.25 12:00Gazdaság

A magyar háztartások elméletben fontosnak tartják a környezetet kímélő megoldásokat, azonban a háztartási eszközeik kiválasztásában és a szokásaikban nem mindig tartják szem előtt ezeket az értékeket - derült ki az Ikea svéd lakberendezési vállalat megbízásából készült felmérésből.

A környezettudatosság elméletben működik, a gyakorlat még hiányos

Agrotrend
-
 20.10.25 15:45[N/A]

A magyar háztartások elméletben fontosnak tartják a környezetkímélő megoldásokat, azonban a háztartási eszközeik kiválasztásában és a szokásaikban nem mindig tartják szem előtt ezeket az értékeket – derült ki az IKEA svéd lakberendezési vállalat megbízásából készült felmérésből.

Elméletben egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások, a gyakorlatban már visszafogottabb a lelkesedésük

Márkamonitor
-
 20.10.26 05:05Életmód

A magyar háztartások több mint fele jóval fontosabbnak tartja a környezetet kímélő megoldások alkalmazását az energiafelhasználásban, a vízfogyasztásban és a hulladék kezelésében, mint hat évvel ezelőtt. Az IKEA legfrissebb felmérésében a megkérdezettek 94%-a nyilatkozta úgy, hogy kiemelten vagy fokozottan érdeklődik a megtakarítást…

Elméletben egyre környezettudatosabbak a magyar háztartások

thevip.hu
-
 20.10.26 11:34Életmód

A környezetvédelemnél fontosabb a megtakarítás.