Messi nevét kéne viselnie a Barcelona stadionjának Piqué szerint

168 Óra Online
-
 20.10.23 14:41Külföld

Gerard Piqué, az FC Barcelona középső védője nagyon szomorú amiatt, ahogyan klubja Lionel Messi távozási szándékához hozzáállt, és a La Vanguardiának adott nyilatkozatában emellett arról is beszélt, hogy az argentin játékos nevét kellene viselnie a felújításra váró stadionnak.

4 kapcsolódó hír

Piqué elárulta kiről nevezné el a Barcelona új stadionját

Blikk
-
 20.10.23 16:12Foci

Gerard Piqué exkluzív interjút adott az egyik spanyol honlapnak, melyben többek között Lionel Messiről is szót ejtett a klub elnöke mellett.

Barca: Ha én lennék az elnök, másképp bántam volna Messivel

NSO
-
 20.10.23 11:30Foci

Egy nappal az el Clásico előtt a La Vanguardia honlapján megjelent egy interjú Gerard Piquével, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok spanyol labdarúgójával, aki beszélt a közelmúltban történt ügyekről, Josep Maria Bartomeu elnökről és a szerződéshosszabbításáról, valamint a nyáron a távozáson gondolkodó Lionel Messiről is.

Piqué szerint Messiről kell elnevezni az új stadiont

VG
-
 20.10.23 18:05Sport

Gerard Piqué, az FC Barcelona középső védője nagyon szomorú amiatt, ahogyan klubja Lionel Messi távozási szándékához hozzáállt.

Piqué szerint stadiont érdemel Messi

Pesti Hírlap
-
 20.10.23 16:50Külföld

Gerard Piqué, az FC Barcelona középső védője nagyon szomorú amiatt, ahogyan klubja Lionel Messi távozási szándékához hozzáállt, és a La Vanguardiának adott nyilatkozatában emellett arról is beszélt, hogy az argentin játékos nevét kellene viselnie a felújításra váró stadionnak. “Ő olyan játékos, aki nagyon sokat tett a klubért 16 év…