Tanárok gyalázták meg Szent István szobrát

HírTV
-
 20.10.22 17:15Vélemény

A zuglói Szent István Gimnázium pedagógusai úgy fejezték ki szolidaritásukat az SZFE-sekkel, hogy piros-fehér szalaggal körbetekerték államalapítónk emlékművét.

7 kapcsolódó hír

Többezres tömeg gyűlt össze a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóinak demonstrációján

NLC
-
 20.10.23 17:11Belföld

Péntekre demonstrációt szerveztek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. Több ezren gyülekeztek a Műegyetem rakparton.

SZFE-ügy: Jogellenesnek találta a dolgozók sztrájkját első fokon a Fővárosi Törvényszék

Propeller
-
 20.10.23 12:47Belföld

Jogellenesnek találta a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozóinak sztrájkját elsőfokú végzésében a Fővárosi Törvényszék – közölte a Színház és Filmművészetért Alapítvány, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem újonnan kinevezett vezetése pénteken az MTI-vel. Mint a közleményben felidézik, az SZFE sztrájkbizottsága korábban…

A SzFE hallgatóinak sajtóközleménye 2020.10. 23.

FüHü
-
 20.10.23 16:40Vélemény

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány ma reggeli sajtóközleményében említett határozatról ismét a sajtóból értesültünk elsőként; amennyiben a közlemény valóságon alapul, úgy a határozat még nem lehet jogerős, a sztrájkbizottságnak, tudomásunk szerint, öt napja van fellebbezni az ellen. Továbbra is kitartunk az SZFE sztrájkoló…

Jogellenesnek találta az SZFE dolgozóinak sztrájkját a törvényszék

Hírklikk
-
 20.10.23 12:59Belföld

Jogellenesnek találta a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) dolgozóinak sztrájkját elsőfokú végzésében a Fővárosi Törvényszék – közölte a Színház és Filmművészetért Alapítvány, valamint a Színház- és Filmművészeti Egyetem újonnan kinevezett vezetése pénteken az MTI-vel.

Orbán Viktor főtanácsadója kiállt az SZFE tiltakozó polgárai mellett

Maszol
-
 20.10.23 08:15Belföld

Hegedüs Zsuzsa szociológus, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsaadója üzent a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) tiltakozó tanárainak és hallgatóinak.

“Ez nem csak ironikus, de méltatlan is” – SZFE-hallgatók reakciója a törvényszék döntésére

Színház.online
-
 20.10.23 14:43Színpad

Közleményben reagáltak az SZFE hallgatói az egyetem vezetésének közleményére, amely szerint a Fővárosi Törvényszék elsőfokon jogellenesnek nyilvánította az intézmény dolgozóinak sztrájkját.

“A bátorságnak, tisztességnek kijár a tisztelet” – A Szent István Gimnázium tanárai is kiállnak az SZFEért

Színház.online
-
 20.10.22 12:49Színpad

Az alábbiakban a Szent István Gimnázium támogató tanárainak közleményét olvashatják a Színház- és Filmművészeti Egyetem ügyében.