Most már Hülkenberg is időben a helyszínen

Formula
-
 20.10.22 11:46Forma1

Még egyszer nem bízza a véletlenre a tartalékpilóta kérdését a Racing Point, Portugáliába időben kiutaztatta Nico Hülkenberget. De most először más csapatok is óvintézkedést tettek.

6 kapcsolódó hír

F1: Portugáliába vitték a szupertartalékost

Vezess
-
 20.10.22 11:50Forma1

A Racing Pointnál immár biztosra mennek, az először a Brit Nagydíjra, majd az Eifel Nagydíjra az utolsó pillanatban riasztott Nico Hülkenberg ezúttal a Portugál Nagydíj helyszínén áll készenlétben.

Hülkenberg is elutazott a Racing Pointtal Portugáliába

F1világ
-
 20.10.22 11:22Forma1

Elutazott a Racing Point Forma-1-es csapatával Portugáliába Nico Hülkenberg – az istálló egyelőre nem tervezi a német szerepeltetését, az elmúlt időszak eseményei viszont óvatosságra intették a csapatot.

Az F1-es Portugál Nagydíj TV-közvetítései

Startlap
-
 20.10.22 18:00Forma1

Egy vadonatúj helyszínre látogat ezen a hétvégén a Forma-1 mezőnye: Portugál Nagydíjat ugyan már sokszor rendeztek a száguldó cirkusz történetében, a portimaói versenypályán azonban most először állnak rajthoz a pilóták.

Már biztosra megy a Racing Point: Hülkenberg velük utazott!

M4 Sport
-
 20.10.22 12:18Forma1

Tanult a nürburgringi eseményekből a Racing Point, és úgy döntött, Portugáliába hívja állandó beugróját, Nico Hülkenberget is.

F1: koronavírusos lett a Racing Point tulajdonosa, Lawrence Stroll

NSO
-
 20.10.22 18:12Forma1

Csütörtökön a hétvégi Formula–1-es Portugál Nagydíj helyszínén közölte a Racing Point istálló, hogy a csapat tulajdonosa, Lawrence Stroll pozitív koronavírustesztet produkált. Lawrence Strollnak még az Eifel Nagydíj napján levett mintája lett pozitív, ám a futamon nem volt ott a helyszínen – közölte a csapat közleményében.

Hülkenberg már Portugáliában...

Motorsport
-
 20.10.22 10:01Forma1

A napokban kiderült, hogy az Eifel Nagydíjat követő napokban Lance Strollnál kimutatták a koronavírust. A Racing Point ennek fényében úgy döntött, nem szeretne semmit a véletlenre bízni.Nico Hülkenbergaz utolsó utáni pillanatban esett be a nürburgringi hétvégére, miután Stroll rosszullétre panaszkodott. A csapat eleinte úgy gondolta, hogy a…