Palkovics: Magyarország elsők között csatlakozna a hidrogénkoalícióhoz

Liner
-
 20.10.23 01:49Belföld

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Frans Timmermans-szal folytatott tárgyalását követően hangsúlyozta, hogy a tiszta hidrogén gyártásában komoly lehetőségek rejlenek, ezért hazánk az első között csatlakozna a hidrogénkoalícióhoz.

3 kapcsolódó hír

Aggodalom a Képzőművészeti Egyetemen: tájékoztatást kér a minisztertől 383 hallgató

Magyar Hang
-
 20.10.21 16:56Belföld

Arra kíváncsiak, a felsőoktatásban tapasztalható változások érintik-e majd egyetemüket. Az egyetemi polgárok közvetlen tájékoztatását kérik.

Egyre több gazdasági ágazat lép a zöldítés felé

Élő bolygónk
-
 20.10.22 15:08Életmód

A technológia segíti az országot, hogy a változó világot a saját képünkre formáljuk, de nemcsak mi vagyunk hatással a környezetünkre, hanem a környezetünk is ránk, ahogy ezt a járvány is megmutatta – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a tárca Innováció – gondolkodj és cselekedj zölden című konferenciáján.

Modellváltás: A miniszterhez fordul a Képzőművészeti Egyetem több száz hallgatója

Színház.online
-
 20.10.22 12:26Kultúra

Nyílt levélben kérnek közvetlen tájékoztatást a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói Palkovics László felsőoktatásért is felelős innovációs és technológiai minisztertől. Arról érdeklődnek, az ő intézményüket érinthetik-e a felsőoktatásban az elmúlt időszakban tapasztalható változások.