Vádat emeltek a rendőr ellen, aki véletlenül fejbe lőtte vadásztársát

ATV
-
 20.10.22 13:11Baleset-bűnügy

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat a A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség azzal a rendőrrel szemben, aki véletlenül fejbe lőtte a vadásztársát tavaly februárban Szólád térségében.

5 kapcsolódó hír

12 évet is kaphatnak a zsebre bírságoló rendőrök

Vezess
-
 20.10.21 14:37Baleset-bűnügy

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folytat nyomozást két közlekedésrendészeti járőr ellen.

Döbbenetes tragédia: Vadászlőfegyverrel ölte meg vadásztársát a rendőr

Blikk
-
 20.10.22 09:55Baleset-bűnügy

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt vádat emelt egy rendőr ellen a Siófoki Járásbíróságon.

Véletlen fejbe lőtte vadásztársát egy rendőrtiszt

Infostart
-
 20.10.22 10:25Baleset-bűnügy

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt vádat emelt egy rendőr ellen a Siófoki Járásbíróságon.

Tragédia: Diák halt meg az összezuhanó drótkötélpályán egy kalandparkban

Parameter
-
 20.10.23 08:28Határtalan

Osztálykiránduláson vettek részt keszthelyi iskolások a Vas megyei település kalandparkjában, amikor kidőlt egy fa, elrántotta a rá erősített kötélpályát, ennek következtében egy 16 éves fiú lezuhant és a helyszínen életét vesztette. A balesetben két másik fiatal is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A rendőrség halált okozó, foglalkozás…

Véletlenül lőtte fejbe vadásztársát

RTL Klub
-
 20.10.22 18:09Baleset-bűnügy

Véletlenül fejbe lőtte vadásztársát – vádat emelt az ügyészég egy rendőr főtiszt ellen. A baleset tavaly februárban a Somogy megyei Szóládnál történt. A vád szerint a férfi a kocsiban ült és a fegyverét igazgatta, amikor eldördült a végzetes lövés. Az áldozat - egy hivatásos vadász - a kocsi mellett volt, azonnal meghalt.