Egészen kreatív módszert alkalmazott a dohányboltból való lopásra két nő

Liner
-
 20.10.22 10:47Baleset-bűnügy

Még korábban egy VII. kerületi trafik tulajdonosa tett azért feljelentést, mert azt érzékelte, hogy a dohányboltból folyamatosan tűnik el az áru. A tetteseket végül gyorsan megtalálták, az általuk alkalmazott módszer viszont „szokatlan”

12 kapcsolódó hír

Szemét közé rejtve lopták a cigit, majd Porschéba pakolták

Metropol
-
 20.10.21 13:30Baleset-bűnügy

Egészen különös módszert választott egy női bűnözőpáros egy dohánybolt kifosztására.

Szemétszállítók fosztogattak egy budapesti dohányboltban: prémiumkategóriás autóval vitték el a lopott árut

Blikk
-
 20.10.21 11:34Baleset-bűnügy

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét.

Szemétszállítás luxuskivitelben: Porschéval járt cigit lopni két nő egy budapesti trafikba

Blikk
-
 20.10.21 16:38Baleset-bűnügy

Az erzsébetvárosi rendőrök két nőt fogtak el, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét fosztogatták rendszeresen.

Porschéval gyűjtötték a szemetet, de a hulladékkal együtt rendszeresen lopott árut is vittek magukkal

RTL Klub
-
 20.10.21 18:24Baleset-bűnügy

Luxusterepjáróval jártak a szemetesek, de a hulladékkal együtt rendszeresen lopott árut is vittek magukkal az egyik budapesti dohányboltból. A rendőrök a kamerafelvétel alapján fogták el őket. A tolvajok Porsche terepjáróját lefoglalták, hogy biztosan megtérüljön az okozott kár.

Porschéval járt cigarettát lopni két nő Budapesten

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét, közölte a Police.hu. A

Harmadszorra is visszament lopni – elfogták a terézvárosi rendőrök

Police
-
 20.10.22 11:15Baleset-bűnügy

Harmadszorra is visszament lopni – elfogták a terézvárosi rendőrök Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 10. 22., cs - 11:15 A gyanú szerint egy 17 éves fiú VI. kerületi gyorséttermekből lopott zárás után.

Tolvajlás luxuskivitelben: Porschéval lopták a cigarettát a szemétszállítók

Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy Budapest VII. kerületi dohánybolt árukészletét.

Porschéban dugdosták a lopott dohányárut az erzsébetvárosi kukások

Index
-
 20.10.21 13:10Baleset-bűnügy

Rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét.

Szemétszállítás luxuskivitelben – szolgáltatás helyett prémiumkategóriás autóval lopta a dohányt a hulladékszállító

Police
-
 20.10.21 09:15Baleset-bűnügy

Szemétszállítás luxuskivitelben – szolgáltatás helyett prémiumkategóriás autóval lopta a dohányt a hulladékszállító Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 10. 21., sze - 09:15 Az erzsébetvárosi rendőrök elfogták azt a két nőt, akik a gyanú szerint szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét.

A szemét helyett a cigit vitték zsákszámra – avagy takarítónő Porschéval

Ittlakunk
-
 20.10.21 16:50Budapest 07. ker

A rendőrségen tett feljelentést a férfi, mert egy, az általa üzemeltetett erzsébetvárosi dohánybolt árukészletéből rendszeresen tűnt el dohányáru.A nyomozók az adatgyűjtések és kamerafelvételek alapján megállapították, hogy a dohányboltban azokban az időpontokban mutatkozott készlethiány, amikor a céggel szerződött szemétszállító…

Porschéba pakolta a lopott cigit a két nő, amikor megérkeztek a rendőrök

U. Mihályné és V. Ilona nem csak a műanyaghulladékot vitte, hanem hárommillió forint értékű cigarettát is. Elfogták az erzsébetvárosi rendőrök azt a két nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét. A trafik tulajdonosa tett feljelentést a múlt héten azért, mert ren