Elérhetetlen az SZFE honlapja

ATV
-
 20.10.21 20:26Belföld

Az ok egyetlen ismeretlen, mindenesetre az olvasható a Színház- és Filmművészeti Egyetem oldalára kattintva, hogy a honlap fel van függesztve.

4 kapcsolódó hír

Felfüggesztették az SZFE honlapját

Propeller
-
 20.10.21 20:37Belföld

Felfüggesztették az Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapját – szúrta ki a hvg.hu. Az oktatási intézmény weboldalán már órák óta elérhetetlen az összes tartalom. Nem tudni, hogy technikai gond merült-e fel, vagy az új vezetés tekerte feljebb az izmozást. Utóbbira azért jó esély van, gondolhatunk az előre hozott őszi szünetre, vagy az internet l

Orbánék hétfőn a parlamentben “bohóckodtak”, Iványi Gábor, ahogy szokta, “ember volt”!

Városi Kurír
-
 20.10.20 07:55Vélemény

Hétfőn a parlamenti ülésnap átcsapott cirkuszi előadásba, pedig csak arra az egyszerű kérdésre kellett volna a Fidesz-válasz, hogy igazak-e a hírek, miszerint nem volt minden rendben a borsodi választás körül. Iványi Gábor ehelyett egyszerűen tette, amit helyesnek érzett….. Levelet írt Iványi Gábor a Színház-és Filmművészeti Egyetem távozó…

Iványi Gábor kollégiumi férőhelyeket és tantermeket ajánlott fel az SZFE hallgatóinak

Népszava
-
 20.10.20 22:10Színpad

Az egyetemisták szerint ugyanis az új kancellár megtiltotta a dolgozóknak, hogy beengedjék őket a Színház- és Filmművészeti Egyetem tantermeibe, ráadásul a kollégiumból is ki kellene költözniük.

SZFE PuppeTrip – A bábosoké lesz a főszerep a TRIP hajón

Színház.online
-
 20.10.21 16:44Színpad

Október 25-én a bábosoké lesz a főszerep a TRIP hajón. A délután 3 órakor kezdődő eseményen előadásaikkal bemutatkoznak a Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves bábszínész- és rendező hallgatói.