Megérkeztek az iskolákba a Kajla-útlevelek

Startlap Utazás
-
 20.10.20 13:47Utazás

Idén az őszi szünetben is ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos gyerekek a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV járatain.

5 kapcsolódó hír

Már az iskolákban a Kajla-útlevelek: fürdős kedvezmény is elcsíphető

Termal Online
-
 20.10.21 04:10Utazás

Megérkeztek az iskolákba a Kajla-útlevelek, amelyekkel idén az őszi szünetben is ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos gyerekek.

Ingyen utazhatnak a gyerekek az őszi szünetben a Kajla-útlevéllel

Kemma
-
 20.10.19 08:37Belföld

Október 23. és november 1. között minden gyermek ingyen utazhat, aki a jegyvásárlás során felmutatja Kajla-útlevelét és diákigazolványát.

A Kajla útlevéllel ingyen utazhattok a Balcsihoz az őszi szünetben

LikeBalaton
-
 20.10.20 10:00Megyei

Nem csak élményeket és pecséteket gyűjthetsz az őszi szünetben a Kajla útleveledbe, de ingyenesen utazhatsz az ország egész területén a MÁV és Volánbusz járatain. A Balaton is számtalan látnivalóval vár benneteket!

Megérkeztek az iskolákba a Kajla-útlevelek

Debreceni Nap
-
 20.10.20 23:20Belföld

Megérkeztek az iskolákba a Kajla-útlevelek, amelyekkel idén az őszi szünetben is ingyenesen utazhatnak az alsó tagozatos gyerekek a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV járatain – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség kedden az MTI-vel. A közlemény szerint mintegy 370 ezer alsó tagozatos diák kapott új pecsétgyűjtő füzetet bővített…

Ingyen utazást ér a Kajla-útlevél

Pécs Aktuál
-
 20.10.20 07:40Megyei

Az őszi szünetben így ismét lehet teljesíteni a Kajla-program kirándulásait vagy meglátogatni a Kajla-köröket, ahol hosszabb-rövidebb túrákat lehet tenni a pecsétgyűjtés mellett. Baranya megyében is van Kajla-kör: Abaligeten, a Denevér tanösvényen.