Sipos Pál számított rá, hogy meg fog bűnhődni

24.hu
-
 20.10.21 09:29Kultúra

Sokan hiányolták Magyari Péter cikkének említését és a szerző megszólaltatását a Visszatérés Epipóba című doksiból. Most megnézhető a vele készült interjú.

4 kapcsolódó hír

Így készült az Utána minden állat szomorú

444.hu
-
 20.10.20 13:07Kultúra

Az HBO dokumentumfilmet mutatott be S. tanár úr nyári táborairól, Visszatérés Epipóba címmel, érintve azokat a szexuális zaklatásokat, amelyekről a 444 számolt be először. A filmhez készült egy interjú Magyari Péterrel, a cikk szerzőjével is, amelyből kiderül, hogyan és mit mondott neki S. tanár úr. Ez a beszélgetés jelent meg most.

A HBO lehozta a Sipos Pál-sztori szerzőjével készült interjút, ami teljesen kimaradt az Epipo-filmből

HVG
-
 20.10.20 16:19Film

A Visszatérés Epipóba című filmhez készült anyagban részletesen mesélt Sipos Pállal történt találkozásáról Magyari Péter, a gyerekeket molesztáló tanárról készült 444.hu-s cikk szerzője. Az interjúból kiderül, hogy Sipos hogyan állt rá a beszélgetésre, és az is, hogy olyasmit is felhozott a védelmére, ami a cikkbe végül nem került bele.

Magyari Péter az Utána minden állat szomorú című cikk készüléséről beszél az HBO videójában

Kreatív Online
-
 20.10.21 08:00Média

Az HBO Visszatérés Epipóba című dokumentumfilmjének előzménye a 2014-es cikk, melyből kiderült, hogy a tanár Sipos Pál hogyan zaklatott fiatalokat az általa vezetett táborokban.

Egy sajtótörténelmi cikk születése és ami utána következett

Napimagazin
-
 20.10.21 06:49Film

Magyari Péter sajtótörténelmet írt Utána minden állat szomorú című írása, ami 2014. július 9-én jelent meg a 444 oldalán. Az elitiskola molesztáló tanáráról szóló tényfeltáró cikk hatalmas visszhangot váltott ki, az addig jobbára tabuként kezelt téma hónapokig uralta a közbeszédet. Az ügy kirobbanása is szerepet játszott abban, hogy még ugyanabban