Hamarosan jön az összecsapás: megérkeztek a Fradi játékosai a Camp Nou Stadionba

Blikk
-
 20.10.20 20:14Foci

Megérkezett a barcelonai Camp Nou standionba a Ferencváros labdarúgócsapata.

5 kapcsolódó hír

A Barcelona kiállította a magyar futball bizonyítványát

Hírklikk
-
 20.10.21 16:57Belföld

Oktattak a katalánok, majd osztályoztak és megbuktatták a magyar futballt kedden este a barcelonai Camp Nou stadionban. Nem a Ferencvárost, mert a zöld-fehér csapat tudása legjavát nyújtva, képességeinek megfelelő szinten helyt állt. Más kérdés, hogy még így sem volt egy súlycsoportban az ellenfelével.

BL: megkoszorúzták a Camp Nou előtti Kubala-szobrot

NSO
-
 20.10.20 20:33Foci

Szerda 20 órakor, az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőzően a Camp Nou Stadion előtt a Ferencváros képviselői megkoszorúzták Kubala László szobrát. A zöld-fehérek korábbi játékosa a katalán klub legendájának számít, a városban nemigen találni olyan embert, aki ne ismerné a nevét. Az eseményen részt vett Orosz Pál, az…

Falco: elmarad a BL-meccs!

Vaol
-
 20.10.21 15:40Sport

Elmaradt a Nyizsnyij Novgorod-Falco-Vulcano energia KC Szombathely kosárlabda Bajnokok Ligája-mérkőzés – a házigazda orosz csapatnál több játékos is megfertőződött koronavírussal.

Fradista szurkolói segítség a székelyek kezdeményezéséhez

Gondola
-
 20.10.21 15:36Sport

A kedd esti FC Barcelona-Ferencváros Bajnokok Ligája labdarúgó mérkőzést az ismert okok miatt gyakorlatilag üres lelátók előtt rendezték meg, de a szurkolótáborok – a legnagyobb magyar és a világ talán legjelentősebbje – készülődtek a maguk módján a helyszínen és Budapesten is

Bajnokok Ligája: ezt a két Fradi-játékost tartják a legjobbnak a katalánok

SportPoszt
-
 20.10.21 12:51Sport

A katalán Sport két ferencvárosi játékosnak adott 6-os osztályzatot, ezzel ők lettek a csapat legjobbjai az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. A két játékos: Tokmac Nguen és Marcel Heister – vette észre az Index.