Na mi a stájsz, Amerika?

444.hu
-
 20.10.19 19:51Külföld

Ha ez egy átlagos amerikai elnökválasztás lenne, lassan nekiállhatnánk a Biden-elnökség várható következményeit taglaló cikkeknek, akkora előnnyel vezet Donald Trump kihívója. De ez nem egy átlagos választás, és nem csupán azért, mert az egyik jelölt Donald Trump.

18 kapcsolódó hír

Donald Trump vizsgálatot sürget Joe Biden fiának üzleti ügyeiben

Demokrata
-
 20.10.20 20:18Külföld

Hunter Biden üzleti ügyeinek feltárását célzó vizsgálatot sürgetett Donald Trump amerikai elnök.

Felrúgták a megállapodást az elnökjelölti vita szervezői

hirado.hu
-
 20.10.20 18:21Külföld

Kivették a külpolitikát a témák közül, a republikánusok Biden-pártisággal vádolják a vitaszervező bizottságot. Közben a mikrofonok némításáról is döntöttek.

A némítógomb nyerheti a következő elnökjelölti vitát

Mandiner
-
 20.10.20 10:02Vélemény

Új szabályokat alkalmaz az elnöki vitabizottság. Ezek közül a legjelentősebb, hogy le lesz némítva annak a jelöltnek a mikrofonja, aki épp nem kapott szót, s bármely, ennek ellenére tett közbevetés az illető jelölt beszédidejének rovására megy.

Donald Trump vizsgálatot sürget Joe Biden fiának üzleti ügyeiben

vg.hu
-
 20.10.20 20:28Külföld

„Nagyobb korrupciós ügyről van szó” – fogalmazott az amerikai elnök és úgy vélte, hogy William Barr igazságügyi miniszternek sürgősen vizsgálatot kellene indíttatnia.

Félrevezethetnek a közvéleménykutatók – nem biztos, hogy ennyire vezet Biden

Magyar Nemzet
-
 20.10.20 13:31Külföld

Négy éve a kampány ugyanezen szakaszában ugyancsak 10 százalékkal vezetett Hillary Clinton, végül mégis Donald Trump lett az elnök.

Trump vizsgálatot sürget Biden fiának üzleti ügyeiben

Propeller
-
 20.10.20 20:02Külföld

A demokrata párti elnökjelölt, Joe Biden fia, Hunter Biden üzleti ügyeinek feltárását célzó vizsgálatot sürgetett Donald Trump amerikai elnök kedden a Fox televíziónak adott interjújában. Nagyobb korrupciós ügyről van szó – fogalmazott az amerikai elnök és úgy vélte, hogy William Barr igazságügyi miniszternek sürgősen vizsgálatot kellene…

Az amerikai elnökválasztás várható adójogi következményei

Adó
-
 20.10.20 06:30Külföld

Ha Trump nyer, akkor minden bizonnyal folytatja az eddigi gazdaság- és adópolitikát az új szlogen jegyében: „Buy American, hire American!”. Biden fontosnak tartja az Egyesült Államok csaknem kezelhetetlen mértékű költségvetési hiányának mérséklését, aminek érdekében itt-ott adót emelne.

Amerikai elnökválasztás: Bident és Trumpot is elnémítják a következő vitán

Portfolio
-
 20.10.20 07:46Külföld

Donald Trump elnök és demokrata kihívója, Joe Biden pénteki vitáján a szervezők elnémíthatják a vitapartnerek mikrofonját, megakadályozva ezzel, hogy a jelöltek egymás szavába vágjanak, mint a legutóbb.

Donald Trump vizsgálatot sürget Joe Biden fiának ügyeiben

Blikk
-
 20.10.20 21:16Külföld

A demokrata párti elnökjelölt, Joe Biden fia, Hunter Biden üzleti ügyeinek feltárását célzó vizsgálatot sürgetett Donald Trump amerikai elnök kedden a Fox televíziónak adott interjújában.

Egy némítógomb garantálná a kulturált párbeszédet az utolsó elnökjelölti vitán

Szabad Európa
-
 20.10.20 12:21Külföld

A sokszor kaotikus vádaskodásig fajuló első amerikai elnökjelölti vita után, a szervezőbizottság lehetőséget ad a jelöltek mikrofonjának elnémítására, hogy mindenki végig tudja mondani, amit szeretne.

Szakértő: releváns Joe Biden stabil előnye, de…

Infostart
-
 20.10.20 11:56Külföld

Két hét van hátra az amerikai elnökválasztásig. A jelöltek esélyeiről és a választási rendszerről Kaló Máté külpolitikai elemzőt kérdezte az InfoRádió.

Trump azon gúnyolódott, hogy Biden elnökként hallgatna a tudósokra

Telex
-
 20.10.19 22:12Külföld

Az USA elnöke szerint kihívója, Joe Biden még több korlátozást vezetne be, ha nyerne az elnökválasztáson.

Trump bejelentette elhagyja Amerikát ha veszít

Esti újság
-
 20.10.20 01:14Külföld

Legutóbbi, Georgia államban rendezett kampányeseményén arról beszélt Donald Trump, hogy lehet elhagyja az Egyesült Államokat, ha Joe Biden nyeri a választásokat – írta a Business Insider. Trump a felmérések szerint jelentős hátrányban van kihívójával szemben, ráadásul a koronavírus járvány sem tett jót Trump népszerűségének.  …

Donald Trump vizsgálatot sürget Joe Biden fiának üzleti ügyeiben

ma7.sk
-
 20.10.20 20:45Külföld

A demokrata párti elnökjelölt, Joe Biden fia, Hunter Biden üzleti ügyeinek feltárását célzó vizsgálatot sürgetett Donald Trump amerikai elnök kedden a Fox televíziónak adott interjújában.

Trump toporzékol, mert az új szabály szerint aki belepampog a vitapartnere dumájába, annak lekapcsolják a mikrofonjá…

Parameter
-
 20.10.20 20:32Külföld

"Nagyobb korrupciós ügyről van szó" - fogalmazott az amerikai elnök és úgy vélte, hogy William Barr igazságügyi miniszternek sürgősen vizsgálatot kellene indíttatnia. Trump Hunter Biden ukrajnai és kínai üzleti ügyeire utalt, amelyekről a múlt héten láttak napvilágot információk a New York Post című lapban. John Ratcliffe, a valamennyi amerikai…

Donald Trump vizsgálatot sürget Joe Biden fiának üzleti ügyeiben

Index
-
 20.10.20 20:31Külföld

Az amerikai elnök szerint nagyobb korrupciós ügyről van szó.

Donald Trump vizsgálatot sürget Joe Biden fiának üzleti ügyeiben

Debreceni Nap
-
 20.10.20 18:34Külföld

A demokrata párti elnökjelölt, Joe Biden fia, Hunter Biden üzleti ügyeinek feltárását célzó vizsgálatot sürgetett Donald Trump amerikai elnök kedden a Fox televíziónak adott interjújában. “Nagyobb korrupciós ügyről van szó” – fogalmazott az amerikai elnök és úgy vélte, hogy William Barr igazságügyi miniszternek sürgősen vizsgálatot kellene…

Újabb dokumentum bizonyítja Biden és fia korrupciós ügyét

Origo
-
 20.10.20 16:10Külföld

Akik segíteni akarnak Bidennek eltitkolni a bűncselekményt, maguk is bűnözők - mondta Donald Trump amerikai elnök.