Az egyetemisták fenyegetése csak olaj a tűzre

24.hu
-
 20.10.19 17:20Kultúra

Hétfőn neves művészek olvastak fel az SZFE-t támogató levelekből és nyilatkozatokból a Palkovics László vezette minisztérium épülete előtt.

7 kapcsolódó hír

Performanszot tartottak ismert színészek részvételével az egyetemfoglaló hallgatók

SzakmaPortál
-
 20.10.19 21:35Karrier

Performanszot tartott a Független Szabad Egyetem elnevezésű csoport hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) Szemere utcai épülete előtt, az eseményen magyar és külföldi egyetemek, hallgatók, színházak és civil szervezetek által a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) diákjainak írt szolidaritási nyilatkozatokat tárták a…

Ötvenedik napja tart az SZFE-blokád: a legnevesebb magyar színészek tiltakoznak Palkovics ablaka alatt

Propeller
-
 20.10.19 08:34Belföld

Hétfőn reggel a Színház-és Filmművészeti Egyetemet 49 napja blokád alá vevő hallgatók demonstrációt szerveztek az Innovációs és Technológiai Minisztérium elé, ahol támogató levelekből olvasnak fel ismert színészek. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Egyetemünket fenntartó alapítvány alapítói jogainak gyakorlója immáron…

A Cliffhanger főgonosza és a nógrádi melósok is az SZFE mellett vannak

Telex
-
 20.10.19 15:15Bulvár

A hétfői tüntetésen Halász Judit, Alföldi Róbert vagy épp Ónodi Eszter is tolmácsolta más szervezetek, hírességek, vagy épp nyugdíjasok üzenetét, legyen szó akár a hatalom elleni kiállásról, akár egy nagy adag felajánlott sóletről.

Komoly szakmai elismerést vívott ki magának a mezőtúri vállalkozás

Szoljon
-
 20.10.19 20:00Belföld

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány és az Innovációs és Technológiai Minisztérium az Év Széchenyi Vállalkozása díjat a túri Molnár Dórának és csapatának ítélte.

“Csak olaj a tűzre, hogy fenyegetik az egyetemistákat”

Színház.online
-
 20.10.20 06:24Színpad

Hétfő reggel neves színészek és rendezők olvastak fel az SZFE-t támogató levelekből és nyilatkozatokból a Palkovics László vezette minisztérium épülete előtt.

Ismert színészek mentek el Palkovics minisztériumához, hogy kiálljanak az SZFE-ért

Magyar Hang
-
 20.10.19 08:09Kultúra

Támogatói leveleket olvastak fel az Innovációs és Technológiai Minisztérium épülete előtt.

Hétfőn reggeltől színészek olvassák fel az Szfe-t támogatók leveleit

Mandiner
-
 20.10.19 07:55Belföld

Többek között Bánsági Ildikó, Nagy-Kálózy Eszter, Hernádi Judit, Alföldi Róbert, Mucsi Zoltán, Szabó Győző. Kövesse online az eseményeket!