Méregerős csúcshibrid a Porschétől

Vezess
-
 20.10.20 06:00Autó-motor

Két plug-in hibrid modellel bővítette a megújult Panamera kínálatát a Porsche, a nagyobbik rendszerteljesítménye mellbevágó 700 LE.

5 kapcsolódó hír

Négyszer több is lehet a CO2-kibocsátása a plug-in hibrideknek, mint amivel hirdetik őket

Motor1
-
 20.10.19 10:57Autó-motor

Korábban is voltak már olyan hírek, melyek szerint túlságosan is kedvező értékekkel hirdetik a plug-in hibrid modelleket.

Eclipse Cross PHEV: újra hibriddel írna történelmet a Mitsubishi

A világ legnépszerűbb plug-in hibridjének hajtását rakták át másik SUV-ba a japánok. A teljes anyag Eclipse Cross PHEV: újra hibriddel írna történelmet a Mitsubishi címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Mitsubishi Eclibse Cross: Jön a hibrid változat

ma7.sk
-
 20.10.19 08:23Életmód

Ez a modell megjelenése óta a legattraktívabb darab a japán márka európai kínálatában. Néhány nappal ezelőtt mutatkozott be a frissített változata, amely az átszabott külsőn kívül egy másik lényeges újítást is hozott: a hibrid hajtást.

A plug-in hibridek sem jobbak, mint az Ice modellek egy új tanulmány szerint

Autósajtó
-
 20.10.19 06:24Autó-motor

Egy nemrégiben kiadott tanulmány szerint a legtöbb plug-in hibrid autó sem környezetbarátabb, mint normál belsőégésű motorral szerelt társaik, a korlátozott elektromos hatótáv nem sokat javít a káros anyag kibocsájtáson. A vizsgálat szerint ha a PHEV-ket nem töltik fel rendszeresen a CO2-kibocsátásuk a valóságban rosszabb, mint egy…

Minden, amit a hibridekről tudni kell – itt a Seat kisokosa

Az Utazó
-
 20.10.19 06:31Autó-motor

A hálózatról tölthető (plug-in) hibrid autók az egyik legnépszerűbb alternatívává váltak a fenntartható mobilitást kereső vásárlók számára. 2020. második negyedévében 133,9 százalékkal nőtt az értékesítésük