Joe Biden leendő amerikai elnök szerint Orbán egy gazember

Ez a lényeg
-
  20.10.17 14:24 Vélemény

A magyar önkényuralom is téma az amerikai elnökválasztáson. A demokrata jelölt nem szereti Orbánt.

5 kapcsolódó hír

Felújítási cunami indulhat, ha Joe Biden nyeri az elnökválasztást

Privátbankár
-
  20.10.18 06:07 Gazdaság

Négymillió épület felújítása kezdődhet meg, és több tízezer új munkahely is létrejön ha Joe Biden legyőzi a hivatalban lévő elnököt. Donald Trump ugyanis sokkal kevésbé a fenntartható fejlődés bajnoka és másra összpontosít – írta a Bisnow üzleti portál a két jelölt környezetvédelmi és gazdasági elképzeléseit elemezve.

Polgárháborús hangulat az USA-ban, fegyverkezik, aki csak tud

Napi
-
  20.10.17 16:35 Pénzügy

Megugrott az amerikai fegyvergyártók részvényeinek árfolyama a tőzsdén, mert a szokásosnál jóval nagyobb forgalmat bonyolítanak. Ennek oka, hogy az amerikaiak elkezdtek fegyvereket felhalmozni, tartva attól, hogy Joe Biden demokrata jelölt nyeri meg a közelgő elnökválasztást, ami a fegyvertartási jog felülvizsgálatával is járna.

Amerikai elnökválasztás: a vita elmaradt, de Biden így is megverte aznap Trumpot

Portfolio
-
  20.10.17 20:30 Gazdaság

Joe Biden demokrata elnökjelölt nézettségi versenyt nyert Donald Trumppal szemben a két jelölt csütörtöki TV szereplése alatt - derült ki a Nielsen frissen közölt adatai szerint.

Ez már tényleg horror: Joe Biden a Twitteren próbálja lejáratni Trumpot – Ezt a videót tette közzé

Blikk
-
  20.10.17 11:32 Baleset-bűnügy

Az amerikai elnökválasztás a nyakunkon van, a két jelölt, Donald Trump és Joe Biden között pedig folyamatosan megy az adok-kapok. Most Biden egy Twitterre feltöltött videójában adja az ívet vetélytársának.

Fegyverkeznek a Biden győzelmétől tartó amerikaiak

Hírklikk
-
  20.10.18 09:35 Külföld

A fegyvergyárak részvényei egyre drágulnak, mivel a demokrata jelölt, Joe Biden vezeti a közvélemény-kutatásokat, és ha megnyeri a novemberi elnökválasztást, akkor a fegyverek értékesítésének újbóli megugrása várható, amely még magasabbra lökheti az árfolyamokat.