Egymás után távoznak az orvosok a szegedi klinikáról

ATV
-
  20.10.16 20:20 Belföld

A Szeged.hu információi szerint az elmúlt három-négy hónapban legkevesebb tizenöt orvos hagyta el a szegedi klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetét.

7 kapcsolódó hír

Tömegesen hagyják ott a szegedi klinikát az orvosok

ATV
-
  20.10.17 15:09 Belföld

Az elmúlt három-négy hónapban legkevesebb tizenöt orvos hagyta el a szegedi klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetét - a szeged.hu információi szerint.

Sorra hagyják ott a szegedi klinikát az orvosok

24.hu
-
  20.10.17 12:56 Belföld

A Szeged.hu szerint a közelmúltban legkevesebb tizenöt orvos távozott csak az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetből. 

Sorra mondanak fel az orvosok a szegedi klinikán

Propeller
-
  20.10.17 18:15 Belföld

Az elmúlt három-négy hónapban legkevesebb tizenöt orvos hagyta el a szegedi klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetét – írja a szeged.hu. /Balogh Zoltán A portál nem hivatalos forrásokból azt is megtudta, a fenti szám kizárólag az orvosokra vonatkozik. Azt egyelőre nem tudni, hogy szakdolgozók felmondtak-e az intézetben. Volt olyan…

Sok orvos felmond a szegedi klinikán

Hírklikk
-
  20.10.17 05:00 Belföld

Legkevesebb 15 orvos hagyta már el a szegedi klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetét.

Az egészségügyi törvénytől függetlenül is menekülőre fogták a szegedi klinika orvosai?

Magyar Narancs
-
  20.10.17 11:10 Belföld

Egymás után mondtak fel a szegedi klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetének orvosai. Eddig legkevesebb tizenöten távoztak a regionális feladatokat is ellátó intézetből. Pótlásuk nehezen megoldható, az orvosláson belül ez ugyanis hiányszakmának számít. Kiderült, nem az egészségügyi törvény módosítása áll a háttérben.

Néhány hónap alatt 15 orvos hagyta ott a szegedi aneszteziológiát

Szegeder
-
  20.10.16 17:48 Belföld

Nyár eleje óta több, mint 15 orvos jött el a szegedi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetéttől. Valaki úgy fogalmazott, hogy menekülnek az orvosok az egyetemről.

Hatalmas bajban a szegedi klinika – Az utolsó oltsa le a villanyt

BalraMagyar
-
  20.10.17 13:02 Vélemény

A Szeged.hu információi szerint az elmúlt három-négy hónapban legkevesebb tizenöt orvos hagyta el a szegedi klinika Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetét. A portál azt írja, információjukat több belső forrás is megerősítette. A fenti szám csak az orvosokra vonatkozik, a Szeged.hu arról nem tud, hogy szakdolgozók felmondtak-e az intézetben