Kicsit pszichotikus állapotban vannak Szarka Gábor szerint az SZFE diákjai

168 Óra Online
-
  20.10.16 16:55 Belföld

Nem lezárásról, hanem az őszi szünet, egy szabadság előrehozásáról van szó - mondta Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja az SZFE épületeinek kiüríttetéséről megjelent hírekre reagálva pénteken a közmédiának.

21 kapcsolódó hír

Megerősítik blokádjukat az SZFE-s egyetemfoglalók

888.hu
-
  20.10.16 21:01 Vélemény

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói elutasítják az épületek kiürítésére irányuló rendelkezést, és a tanév rendjének módosítását sem fogadják el – hangzott el a hallgatók péntek esti budapesti sajtótájékoztatóján.

Ma 18 óráig mindenkinek el kell hagynia az SZFE épületeit. Ön szerint a tiltakozók eleget tesznek az utasításnak? Szava…

ATV
-
  20.10.16 15:01 Belföld

Szarka Gábor, az SZFE kancellárjának levele szerint ma 18 óráig mindenkinek el kell hagynia az egyetem épületeit. Ön szerint a tiltakozó diákok eleget tesznek az utasításnak?

Az Szfe hallgatóinak sikerült visszafoglalniuk az Ódry Színpadot

444.hu
-
  20.10.16 19:11 Karrier

Szarka Gábor kancellár csütörtökön záratta be a termet.

SZFE-kancellár: Ma 18 óráig mindenkinek el kell hagynia az egyetem épületeit – Közben blokkolták az irodák számítógé…

Propeller
-
  20.10.16 13:07 Belföld

Csak a kancellár írásos engedélyével szabad az épületekben tartózkodni. Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja, valamint az egyik új rektorhelyettes, Novák Emil rektori utasítást küldött körbe az intézmény oktatóinak és dolgozóinak – írta meg a Telex. A levélben az áll, hogy módosítással előrébb hozzák az…

SZFE - Atrocitás nem történt, de a hallgatók elutasították a kiürítést

Infostart
-
  20.10.16 20:55 Belföld

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói elutasítják az épületek kiürítésére irányuló rendelkezést, és a tanév rendjének módosítását sem fogadják el - hangzott el a hallgatók péntek esti budapesti sajtótájékoztatóján.

Szfe-kancellár: nem lezárásról, hanem az őszi szünet előrehozásáról van szó

Blikk
-
  20.10.16 16:57 Belföld

Nem lezárásról, hanem az őszi szünet, egy szabadság előrehozásáról van szó - mondta Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja az SZFE épületeinek kiüríttetéséről megjelent hírekre reagálva pénteken a közmédiának.

SZFE: A kancellár az épület haladéktalan kiürítésére szólított fel, a diákok nem mozdulnak

Startlap
-
  20.10.16 18:33 [N/A]

Mintegy ezer ember gyülekezik a Színház- és Filmművészeti Egyetem előtt péntek este hat órakor, az új kancellár által az egyetem kiürítésére megadott időpontban. Esti hírösszefoglaló.

Az SZFE kancellárja szerint most már tényleg párbeszédre lenne szükség

Eduline
-
  20.10.16 08:15 Karrier

Internet már nincs, de a fűtés marad - mondta tegnap este a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új kancellárja.

Színház- és Filmművészeti Egyetem Hök: Az Egyetem kiürítése sikertelen volt

Mandiner
-
  20.10.16 22:28 Vélemény

A blokádot fenntartjuk, sőt megerősítettük: innentől fogva termenként őrizzük az épületeket.

SZFE: A hallgatók szerint semmi nem indokolja a kancellár rendelkezését

RTL Klub
-
  20.10.16 22:16 Bulvár

Elutasították Szarka Gábor kancellár ultimátumát a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói. Koraesti sajtótájékoztatójukra tömeg gyűlt az egyetem épülete elé. A hallgatók azt mondták, a kancellár rendelkezését semmi nem indokolja, szerintük az a véleménynyilvánításuk elhallgattatására irányuló politikai döntés.

Az egyetemfoglalók elutasítják az Szfe épületek kiürítését

Magyar Nemzet
-
  20.10.16 21:05 Belföld

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói elutasítják az épületek kiürítésére irányuló rendelkezést.

Szarka szerint előrehozott őszi szünet kell a színművészetis diákoknak

Pesti Hírlap
-
  20.10.16 16:56 Vélemény

Nem lezárásról, hanem az őszi szünet, egy szabadság előrehozásáról van szó – mondta Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja az SZFE épületeinek kiüríttetéséről megjelent hírekre reagálva pénteken a közmédiának. Szarka Gábor arra a sajtóba is bekerült péntek reggeli belső utasításra reagált, amely szerint…

Szarka elrendelte az SZFE kiürítését

Klubrádió
-
  20.10.16 12:31 Vélemény

Pénteken este 6 óráig minden egyetemi polgárnak el kell hagynia a Színház- és Filmművészeti Egyetem épületeit – üzente az intézmény új kancellárja és az egyik rektorhelyettese az intézmény dolgozóinak. Szerintük karbantartás és fertőtlenítés lesz az épületekben.

“Ezennel befejezettnek nyilvánítom!” – egy le nem folytatott vita lezárása

Városi Kurír
-
  20.10.15 12:55 Vélemény

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a „tanköztársaságot” keddtől befejezettnek tekinti, attól a továbbiakban elhatárolódik, annak infrastrukturális és pénzügyi feltételeit nem biztosítja – tudatta az SZFE vezetése az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. Akkor ezt most, hogy? Kérem szépen! Ez zseniális fideszes…

El kell hagyniuk a hallgatóknak az SZFE épületét

Magyar Szó
-
  20.10.16 20:53 Külföld

Nem lezárásról, hanem az őszi szünet, egy szabadság előrehozásáról van szó – mondta Szarka Gábor, a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja az SZFE épületeinek kiüríttetéséről megjelent hírekre reagálva pénteken a közmédiának.

– A tömeg egyre nő, a hallgatók visszafoglalták az Egyetemet

BalraMagyar
-
  20.10.16 18:17 Vélemény

Mint arról korábban beszámoltunk nagy tüntés kerekedett az SZFEnél… Az SZFE egyetemfoglalói bejelentették, hogy nem csak megvédték az egyetemet a kiüritéstől, hanem visszafoglalták a tegnap tölúk elzárt Ódry-szinpadot! Most pedig be is mennek fórumozni! Még mindig nagyon sokan vannak itt tiltakozni az egyetem elött!   Áll a Vas utca…

“Arra kérjük valamennyi Egyetemi Polgárt, hogy hozza meg felelős döntését” – Az SzFE kuratóriumának közleménye

SzínházOrg
-
  20.10.16 12:26 Színpad

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriuma arra kéri valamennyi Egyetemi Polgárt, hogy önnön személyes belátása szerint hozza meg felelős döntését: a Főváros által felajánlott helyszínen és körülmények között – de az Egyetem által nem akkreditáltan – szeretné tanulmányait folytatni, vagy pedig a Színház- és Filmművészeti Egyetem…

Váratlan dolog történt az SZFE környékén: ma estig kitessékel mindenkit a kancellár

Ellenszél
-
  20.10.16 11:54 Vélemény

Körlevélben küldött rektori utasítást a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja, Szarka Gábor és az egyik új rektorhelyettes, Novák Emil az egyetem dolgozóinak és oktatóinak.

18 óráig mindenkinek el kell hagynia az SZFE épületeit és a kollégiumot!

Színház.online
-
  20.10.16 11:54 Színpad

Körlevélben küldött rektori utasítást a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja, Szarka Gábor és az egyik új rektorhelyettes, Novák Emil az egyetem dolgozóinak és oktatóinak.

Szarka Gábor is dolgozott színészként, íme a videó

HVG
-
  20.10.16 09:14 Életmód

A Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja olyan diákot alakított egy sorozatban, aki titkos tábor szervezésébe kezd.

Dávid Ferenc levele az internetet lekapcsoló Szarka ezredeshez

Hírklikk
-
  20.10.16 11:44 Belföld

Elismerte a Színház - és Filmművészeti Egyetem kancellárja, hogy személyesen ő kapcsoltatta ki az internetet kedden az egyetem kollégiumában, ahol mostantól estétől reggelig nincs internet. „A lehető legtovább el fogok menni abban a tekintetben, hogy ezt a fajta belső anarchiát megszüntessem” (Dr. Szarka Gábor ezredes)