Itthon a következő 10 év legbiztosabb biznisze lehet a lakásfelújítás

Privátbankár
-
  20.10.16 06:07 Gazdaság

Az Európai Bizottság épületkorszerűsítési stratégiát tett közzé, mely az épületek energia-hatékonyságát kívánja javítani az üvegházhatásúgáz-kibocsátások csökkentéséért és az energia-szegénység mérsékléséért. Magyarországon inkább a lakóingatlanok korszerűsítése van napirenden, és kevésbé a kereskedelmi és középületeké. Nálunk a…

4 kapcsolódó hír

Jöhet a felújítási boom? Óriási lemaradásban vannak a magyar családi házak

Piac és Profit
-
  20.10.16 16:18 Gazdaság

Az Európai Bizottság épületkorszerűsítési stratégiát tett közzé, mely az épületek energia-hatékonyságát kívánja javítani az üvegházhatásúgáz-kibocsátások csökkentéséért és az energia-szegénység mérsékléséért. Magyarországon inkább a lakóingatlanok korszerűsítése van napirenden, és kevésbé a kereskedelmi és középületeké. Nálunk a…

Bedurrantja a felújításokat az Európai Bizottság, nálunk a családi házaké jöhet tömegesen

MFor
-
  20.10.16 15:35 Gazdaság

Az Európai Bizottság épületkorszerűsítési stratégiát tett közzé, mely az épületek energiahatékonyságát kívánja javítani az üvegházhatásúgáz-kibocsátások csökkentéséért és az energiaszegénység mérsékléséért. Magyarországon kevésbé a kereskedelmi és középületeké, inkább a lakóingatlanok korszerűsítése van napirenden.

Az Európai Bizottság javítaná az épületek energiahatékonyságát

Alternatív Energia
-
  20.10.16 13:03 Gazdaság

Az Európai Bizottság épületkorszerűsítési stratégiát tett közzé, mely az épületek energiahatékonyságát kívánja javítani az üvegházhatásúgáz-kibocsátások csökkentéséért és az energiaszegénység mérsékléséért - közölte a bizottság szerdán.

Az Európai Bizottság javítaná az épületek energiahatékonyságát

KamaraOnline
-
  20.10.16 10:23 Gazdaság

Az Európai Bizottság épületkorszerűsítési stratégiát tett közzé, mely az épületek energiahatékonyságát kívánja javítani az üvegházhatásúgáz-kibocsátások csökkentéséért és az energiaszegénység mérsékléséért.