Merkely: nem a vírus erősödött, a magyarok lettek lazábbak

Pénzcentrum
-
 20.10.15 17:36Belföld

Nem a vírus erősödött, hanem a magyarok lettek lazábbak a Semmelweis rektora szerint. Merkely Béla arról is beszélt, hogy a második hullám általában erősebb azokban az országokban, ahol az első kicsi volt. Annyi a buktató, hogy

6 kapcsolódó hír

Miért robbant be Magyarországon a koronavírus-járvány? Itt a magyarázat a professzortól

Portfolio
-
 20.10.15 12:33Gazdaság

Mivel az első hullám során nem volt olyan magas a megbetegedések száma, az első ijedtség után a koronavírus megjelenése nem váltott ki félelmet a lakosságból - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

Merkely Béla: egyértelműen kevésbé figyelünk a védekezésre

Infostart
-
 20.10.15 15:44Belföld

Mivel az első hullám során nem volt olyan magas a megbetegedések száma, az első ijedség után a koronavírus másodszori megjelenése nem váltott ki félelmet a lakosságból, ezért most sokkal kevésbé vagyunk fegyelmezettek – nyilatkozta a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely Béla szerint a védőoltás lesz az igazi megoldás a Covid-19 ellen,…

Merkely Béla: "Nem a vírus erősödött, hanem mi lettünk lazábbak itt Magyarországon""

Blikk
-
 20.10.15 12:07Belföld

Nem a vírus erősödött, a lakosság lett lazább Magyarországon - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

Merkely: A sikeres vakcináció eltakarítja a Földről a vírusfertőzést

Népszava
-
 20.10.15 13:44Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora a gyorsan növekvő hazai esetszámot azzal magyarázta, hogy nem a vírus erősödött, hanem mi lettünk lazábbak itt Magyarországon.

Miért robbant be Magyarországon a koronavírus-járvány?

Pécsi Napilap
-
 20.10.15 13:27Megyei

Itt a magyarázat a professzortól. Mivel az első hullám során nem volt olyan magas a megbetegedések száma, az első ijedtség után a koronavírus megjelenése nem váltott ki félelmet a lakosságból - mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora.

Merkely Béla elmondta, miért robbant be ennyire a járvány Magyarországon

HVG
-
 20.10.15 13:10Infotech

Általánosan jellemző, hogy azokban az országokban, ahol az első hullám kicsi volt, a második hullám mindig komolyabb – mondta Merkely Béla a Semmelweis Egyetem rektora egy csütörtöki interjúban.