Fának csapódott egy autó Kecelnél

Baon
-
 20.10.16 10:03Baleset-bűnügy

A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották.

7 kapcsolódó hír

Elgázolt egy embert egy autó az M7-esen, Pákozdnál

Elgázolt egy embert egy személyautó az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Pákozd térségében, az 54-es kilométerszelvénynél. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Árokba borult egy kisteherautó trélere az M31-esen

Egy kisteherautó trélere és a rajta lévő kisteherautó borult árokba az M31-es autópályán, Gödöllő térségében, az M3-as autópálya felhajtóján, a Budapest felé vezető oldalon. A műszaki mentést a gödöllői hivatásos tűzoltók végzik. A balesetnél egy sávon halad a forgalom.

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópályán, Hortnál

A belső szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hort térségében. Műszaki mentés céljából a hatvani és a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópályán

Police
-
 20.10.15 19:46Baleset-bűnügy

Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópályán Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 15., cs - 19:46 Befejeződött a helyszíni szemle Pákozd térségében, a Balaton irányába vezető oldalon.

Illegális migránsok az m6-os autópályán – eljárás indult

Duol
-
 20.10.16 08:30Baleset-bűnügy

Egy román honosságú gépjárművet ellenőriztek a rendőrök az M6-os autópályán, Besnyő térségében. A jármű vezetőjét, valamint a 11 külföldi utast előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Újabb migránst tartóztattak fel Baranyában

Bama
-
 20.10.16 13:53Baleset-bűnügy

A rendőrök egy külföldit tartóztattak fel Nagyharsány térségében.

Illegális migránsokat fogtak el a rendőrök az M6-os autópályán

Feol
-
 20.10.16 07:25Baleset-bűnügy

Egy román honosságú gépjárművet ellenőriztek a rendőrök az M6-os autópályán, Besnyő térségében. A jármű vezetőjét, valamint a 11 külföldi utast előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra.