Gazdálkodás emberi erőforrásokkal

444.hu
-
 20.10.14 18:00Belföld

Kásler miniszter nem érzi úgy, hogy a minisztériuma nevében erőforrásként jellemzett emberekre veszélyt jelentenének a tömött karácsonyi vásárok. Járványhírlevél.

4 kapcsolódó hír

Infektológus: reális a 40 ezer itthoni beteg novemberre

SzMo
-
 20.10.15 15:10Belföld

Pusztai Erzsébet szerint sokkal drasztikusabb intézkedésekre volna szükség.

Kásler szerint meg lehet tartani az ünnepségeket és a karácsonyi vásárokat

ATV
-
 20.10.14 10:08Belföld

Az RTL Híradó birtokába jutott egy dokumentum mely szerinte Kásler Miklós, emberi erőforrások miniszter úgy gondolja a közelgő járványcsúcs ellenére meg lehet tartani az október 23-i és november elsejei megemlékezéseket, és a karácsonyi vásárokat is.

Ha nem lép a kormány, pár nap alatt megduplázódhat a halálos áldozatok száma

Propeller
-
 20.10.15 07:31Baleset-bűnügy

Rusvai Miklós a második hullám tetőzését november végére, december elejére teszi, ha a kormány nem hoz szigorító intézkedéseket addig. Szerinte egy olyan zárlattal, ami tavasszal volt, két hét alatt leszálló ágba fordulna a járvány. November elejére már 40 ezer aktív koronavírus fertőzött is lehet – derült ki az RTL Híradó birtokába jutott kormány

Elképesztő számot mondott az infektológus, ez jöhet itthon novemberre

Infostart
-
 20.10.15 11:05Belföld

Sokkal drasztikusabb korlátozásokat kell bevezetni a járvány megfékezése érdekében, ha nem változnak a jelenlegi intézkedések – véli Pusztai Erzsébet. Az infektológus szerint van realitása annak, hogy november elejére 40 ezerre is emelkedhet az aktív fertőzöttek száma, ahogyan ezt a Portfólió írta, egy kormányzati munkaanyagra hivatkozva.