Kiderült: ezért nem lesz idén karácsonyi vásár a Vörösmarty téren

Ripost
-
 20.10.14 16:00Belföld

A járványhelyzetre hivatkozva bejelentették, hogy idén elmarad a Vörösmarty téri adventi vásár. Ugyanakkor a 2020 év legjobb európai karácsonyi vásárának választott Advent Bazilika komoly óvintézkedésekkel készül, akárcsak Európa számos népszerű karácsonyi vásárhelyszíne.

4 kapcsolódó hír

Elmarad idén a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

Hírhatár
-
 20.10.13 20:11Belföld

A koronavírus-járvány adventi időszakra várható tetőzése miatt elmarad az idei Vörösmarty téri karácsonyi vásár - írja közleményében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK).

Eldőlt: ez lesz a karácsonyi vásárok sorsa idén Magyarországon

HelloVidék
-
 20.10.14 09:58Utazás

A budapesti Vörösmarty téri vásár szervezői úgy döntöttek, az ő rendezvényük elmarad idén a járvány miatt. De vajon ugyanez lesz a helyzet országszerte?

Elmarad idén a Vörösmarty téren a karácsonyi vásár

SzeretünkUtazni
-
 20.10.14 08:03Utazás

A koronavírus-járvány miatt elmarad idén a Vörösmarty téri karácsonyi vásár. Helyette a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) kampányt indít a hazai kézművesek támogatására.

A nagy karácsonyi vásár végképp elmarad, helyette kampányt indítanak, hogy a neten vegyük meg a kézműves bigyókat

Ittlakunk
-
 20.10.14 05:25Budapest 05. ker

A koronavírus-járvány az egészségügyi szakemberek előzetes becslései és a kormányzati nyilatkozatok szerint az adventi időszakban, azaz várhatóan november végén és decemberben fog tetőzni. A BFTK vezetése ezért - a fővárosi operatív törzs iránymutatását is figyelembe véve - úgy döntött, hogy az idei Vörösmarty téri karácsonyi vásár a…