Közösségi közlekedési koncepció készül Pécsen

Ez a lényeg
-
 20.10.13 09:12Vélemény

A jövőben megnyíló európai uniós és kormányzati pályázati kiírásokon való hatékony szereplés érdekében közösségi közlekedési koncepciót készít a pécsi önkormányzat a következő hónapokban - közölte a baranyai megyeszékhely külsős alpolgármestere.

3 kapcsolódó hír

Okoskamerákkal figyelik a pécsi buszozási szokásokat

PécsiStop
-
 20.10.12 17:08Megyei

Sajtótájékoztatón ismertette Pécs közösségi közlekedési fejlesztési tervét hétfőn Ruzsa Csaba, Pécs gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere, melyen kiderült, kamerákkal figyelik majd a buszokon az utasforgalmat, valamint egy nagy közvélemény-kutatást is indítanak az utazási szokásokat illetően.

Közösségi közlekedési koncepciót készít a pécsi önkormányzat

Pécsi Napilap
-
 20.10.13 04:09Megyei

A jövőben megnyíló európai uniós és kormányzati pályázati kiírásokon való hatékony szereplés érdekében közösségi közlekedési koncepciót készít a pécsi önkormányzat a következő hónapokban - közölte a baranyai megyeszékhely külsős alpolgármestere.

Közösségi közlekedési koncepció készül Pécsett

Pécsi Újság
-
 20.10.12 14:16Megyei

A jövőben megnyíló európai uniós és kormányzati pályázati kiírásokon való hatékony szereplés érdekében közösségi közlekedési koncepciót készít a pécsi önkormányzat a következő hónapokban - közölte a baranyai megyeszékhely külsős alpolgármestere.     Ruzsa Csaba hétfői sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet arra, hogy a jövőben…