Újabb 20 milliárd céges innovációra

IT Business
-
 20.10.13 12:36Infotech

A munkahelyteremtést és Magyarország versenyképességének erősítését szolgálja a Piaci KFI pályázati konstrukció is, amelynek keretében most újabb 20 milliárd forint támogatásra pályázhatnak az érdeklődők, jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.

11 kapcsolódó hír

50 ezren kérték az ingyenes munkajogi tanácsadást a JOGpontban

Adó
-
 20.10.12 10:45Karrier

Az esetek csaknem kétharmada munkajogi, mintegy ötöde társadalombiztosítási problémákkal kapcsolatos.

Tíz év alatt nagyon megnőtt a nők foglalkoztatása

Növekedés
-
 20.10.13 14:55Gazdaság

A magyar kormány kiemelt feladata a jogi és esélyegyenlőségi feltételek megteremtése ahhoz, hogy minél több nő legyen jelen a munkaerőpiacon – mondta hozzászólásában Bodó Sándor a foglalkoztatási és szociális miniszterek tanácskozásán. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára közölte, az eddigi…

Itm: tovább kell növelni a nők munkaerőpiaci aktivitását

Koronavírus.gov
-
 20.10.13 15:09

A tájékoztatás szerint az ITM foglalkoztatáspolitikai államtitkára kiemelte, hogy az eddigi intézkedéseknek köszönhetően nagymértékben bővült a nők foglalkoztatása: míg 2010-ben a 15-64 éves korosztály mintegy fele dolgozott csak, tavaly már közel kétharmaduk.     A közleményben rámutattak: a nők és férfiak munkaerőpiaci részvétele…

Lassan a nők kétharmada dolgozik Magyarországon

VG
-
 20.10.13 16:01Gazdaság

Míg 2010-ben a nők mintegy fele dolgozott csak, tavaly már közel kétharmaduk – mondta Bodó Sándor az ITM államtitkára.

Idén is lesz Európai hulladékcsökkentési hét 

OrientPress
-
 20.10.13 11:20Életmód

Tizenkettedik alkalommal rendezi meg az idén az Európai Bizottság szakmai szervezete az Európai hulladékcsökkentési hetet november 21–29. között – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára kedden Budapesten.

Innovációt ösztönző pályázat – 20 milliárdos keretösszeggel

Az Üzlet
-
 20.10.13 11:59Cégvilág

A munkahelyteremtést és a versenyképesség erősítését szolgálja a Piaci Kfi konstrukció, amelynek keretében most újabb 20 milliárd forint támogatás pályázható - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) államtitkára.

Népszerű az ingyenes munkajogi tanácsadás

Zaol
-
 20.10.12 16:00Megyei

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által finanszírozott, országszerte 138 JOGpontban elérhető munkaügyi tanácsadás hasznosan támogatja a jogszerű foglalkoztatást Magyarországon. Az ingyenes lehetőséggel a tavaly májusi indulás óta már több mint 50 ezren éltek.

ITM: tovább kell növelni a nők munkaerőpiaci aktivitását

Vásárhely24
-
 20.10.13 16:00Belföld

A magyar kormány kiemelt feladata a jogi és esélyegyenlőségi feltételek megteremtése ahhoz, hogy minél több nő legyen jelen a munkaerőpiacon - mondta hozzászólásában Bodó Sándor a foglalkoztatási és szociális miniszterek keddi tanácskozásán az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint.

ITM: újabb 20 milliárd forint támogatás a hazai vállalatok innovációira

Promenad
-
 20.10.13 12:40Színes

A munkahelyteremtést és Magyarország versenyképességének erősítését is szolgálja a Piaci KFI pályázati konstrukció is, amelynek keretében most újabb 20 milliárd forint támogatásra pályázhatnak az érdeklődők - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.

Újabb 20 milliárd forint támogatás a hazai vállalatok innovációira

Dehir
-
 20.10.13 12:03Megyei

Budapest - A munkahelyteremtést és Magyarország versenyképességének erősítését is szolgálja a Piaci KFI pályázati konstrukció is, amelynek keretében most újabb 20 milliárd forint támogatásra pályázhatnak az érdeklődők - jelentette be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára.

Több mint 50 ezren kérték az ingyenes munkajogi tanácsadást

KamaraOnline
-
 20.10.13 06:05Karrier

Már több mint 50 ezren kérték az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által finanszírozott, országszerte 138 JOGpontban elérhető ingyenes munkaügyi tanácsadást.