Melléképület kapott lángra Tímárban

Propeller
-
 20.10.12 08:02Baleset-bűnügy

A tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat. Teljes terjedelmében ég egy melléképület Timárban, a Kossuth úton. A tűzesethez riasztott nyíregyházi hivatásos, ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók két vízsugárral megkezdték a lángok oltását. (Katasztrófavédelem)

4 kapcsolódó hír

Október második hétvégéjén történt

2020 negyvenegyedik hétvégéjén 13 segélyhívás érkezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeletére. Pénteken, épületet és járókelőket is veszélyeztetett egy megdőlt, húsz méter magas fa az újfehértói Kossuth Lajos utcában. A helyi önkormányzati, valamint a nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel,…

Tűz keletkezett egy szombathelyi családi házban

Tűz keletkezett egy hatvan négyzetméteres családi ház egyik helyiségében Szombathelyen, a Kassa utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két vízsugárral megkezdték a lángok oltását.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Timárban

Szon
-
 20.10.12 08:07Baleset-bűnügy

A tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat.

Teljes terjedelmében ég egy melléképület Timárban

Teljes terjedelmében ég egy melléképület Timárban, a Kossuth úton. A tűzesethez riasztott nyíregyházi hivatásos, ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók két vízsugárral megkezdték a lángok oltását.