Elhatárolódnak a zsidó szervezetek a judapestező Bíró Lászlótól

888.hu
-
 20.10.08 19:00Vélemény

Vasárnap rendezik a szerencsi időközi országgyűlési választást, amelyen a fideszes Koncz Zsófia ellen a baloldali összefogás az egyébként jobbikos Bíró Lászlót indította. A 888 zsidó szervezetek véleményét kérdezte az antiszemita kijelentéseiről elhíresült jelölt indításáról.

7 kapcsolódó hír

Koncz Zsófia helyi ügyekre koncentrálna

Magyar Hírlap
-
 20.10.09 05:15Belföld

A munkahelyvédelmet, a munkahelyteremtést és a térség infrastrukturális fejlesztését tekinti feladatának a borsodi időközi országgyűlési választás fideszes jelöltje.

A képviselői munka eredményei és tervei

Szon
-
 20.10.07 10:52Belföld

Lövei Csaba, a Szövetségben Nyíregyházáért frakció egyéni – a 3-as számú választókerület – önkormányzati képviselője szerdán tartott sajtótájékoztatón számolt be munkájáról, a helyhatósági választások óta eltelt év eredményeiről és a tervekről.

Karácsony Gergely Borsodba megy, hogy a baloldal Budapestet Judapestnek nevező antiszemita jelöltje mellett kampán…

Origo
-
 20.10.09 07:45Belföld

Az Origo megkérdezte, hogy miért támogatja személyesen is Bíró Lászlót.

Dr. Koncz Zsófia szerint a választás tétje, hogy folytatódik-e a fejlődés 

Boon
-
 20.10.09 07:04Belföld

Édesapja megkezdett munkáját szeretné folytatni dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő-jelölt, aki szerint a régió sikerre van ítélve! Interjú: dr. Koncz Zsófia országgyűlési képviselő-jelölttel.

Risitas és a borsodi időközi választás: sírva vigadnak a választók – videó

Borsod24
-
 20.10.08 13:10Választás

Vasárnap időközi választást rendeznek Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú körzetében, ahol a Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz. Őt parodizálja ki a Szolidaritás által feltöltött videó, amelyben Risitas szerepel. A spanyol humorista egy több mint tízéves tv-interjú során tett szert világszerte ismertségre,…

Szerinted a WC-pumpa vagy a literes tej az erősebb kampányeszköz?

Zsúrpubi
-
 20.10.08 06:52[N/A]

Életképek Borsod-Abaúj-Zemplén megye hatos számú választókerületéből, ahol vasárnap tartanak nagy jelentőségű időközi képviselő-választást.