A Velencei tóért is összefognak a civilek

Ez a lényeg
-
 20.10.08 14:35Életmód

Hetvenhárom civil szervezet követeli közös állásfoglalásban, hogy a kormány és az illetékes állami szervek garantálják a Balaton, a Fertő-tó, a tatai Öreg-tó és a Velencei-tó védelmét.

6 kapcsolódó hír

Hetvenhárom civil szervezet követeli a nagy magyar tavak védelmét

Ez a lényeg
-
 20.10.08 10:42Vélemény

Hetvenhárom civil szervezet követeli közös állásfoglalásban, hogy a kormány és az illetékes állami szervek garantálják a Balaton, a Fertő-tó, a tatai Öreg-tó és a Velencei-tó védelmét.  

Arra kérik a kormányt, hogy ne lehessen beruházásokat végezni a hazai tavaknál

Több mint 70 civil szervezet szeretné elérni, hogy ne lehessen magán- és állami beruházásokat végezni a kiemelt értéket képviselő tavaknál, így a Balatonnál, a Fertő tónál, a tatai Öreg-tónál és a Velencei-tónál.

Összefogás tavainkért: Védelem jár Magyarország nagy tavainak

Édenkert
-
 20.10.08 13:39Otthon

Több mint 70 civil szervezet foglalt állást a Balaton, a Fertő-tó, a tatai Öreg-tó és a Velencei-tó védelme mellett. Közös nyilatkozatukban felszólítják a magyar kormányt és minden illetékes szervet - garantálják, hogy a természeti örökségünknek számító, kiemelt értéket képviselő nagy tavaink nem esnek áldozatul állami és magánberuházásoknak.

Civil szervezet a nagy magyar tavak védelméért

Hetvenhárom civil szervezet követeli közös állásfoglalásban, hogy a kormány és az illetékes állami szervek garantálják a Balaton, a Fertő-tó, a tatai Öreg-tó és a Velencei-tó védelmét.

12 civil szervezet követeli Káslertől, hogy állítsa vissza a TB-rendszert

Mérce
-
 20.10.09 08:49Vélemény

Nemrég derült ki, hogy a sürgősségi ellátás sem lesz ingyen azoknak, akiknek 6 hónapot meghaladó TB tartozása van. A szervezetek szerint ez felháborító, a kormány több százezer elesett ember életét veszélyezteti.

73 civil szervezet követeli a nagy magyar tavak védelmét

Ugytudjuk
-
 20.10.08 11:18Megyei

Azt szeretnék elérni, hogy a kormány és az illetékes állami szervek garantálják a Balaton, a Fertő-tó, a tatai Öreg-tó és a Velencei-tó védelmét.