Orbán Viktor: Nem áll le az ország, a mindennapokat érintő szigorításokra nem kell számítani

Metropol
-
 20.10.07 19:38Belföld

Jelenleg a kórházi ágyak biztosítása a kulcskérdés, de az ország jól védekezik a második hullámban is.

12 kapcsolódó hír

Orbán egy fontos részletet osztott meg a szerdai interjújából

ATV
-
 20.10.07 21:20Belföld

A miniszterelnök a Hír TV-nek adott interjújában többek között a kórházi ágyak biztosításáról, és a lakáséíptési áfáról is beszélt.

Orbán Viktor: Az országnak működnie kell

Koronavírus.gov
-
 20.10.07 22:09

A járványról - Ha összefogunk, akkor együtt újra sikerülni fog​    A miniszterelnök arról is szólt, hogy a koronavírus-járvánnyal összefüggésben a mindennapokat érintő szigorításokra egyelőre nem kell számítani, mert a nemzeti konzultációban az a közvélekedés alakult ki, hogy az országnak működnie kell. Tavasszal sikerült jól védekezni, az…

Orbán Viktor: Az országnak működnie kell

Nyíregyháza
-
 20.10.08 08:50Belföld

Tavasszal sikerült jól védekeznünk, és ez bizalmat adott mind a kormány, mind a lakosság számára arra, hogyha ismét összefogunk, akkor tudunk úgy védekezni, hogy közben az ország is működik - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a HírTv-nek adott exkluzív interjúban. A járvánnyal összefüggésben a mindennapokat érintő szigorításokra…

Orbán Viktor: Egyelőre nem lesz szigorítás, visszajön az 5 százalékos áfa a lakásépítésre

HVG
-
 20.10.07 19:35Belföld

A miniszterelnök a HírTv-nek adott 25 perces interjúban elmondta, egyelőre nincs szükség a mindennapi életet érintő szigorításokra és reagált a Magyar Orvosi Kamara kritikáira is.

Orbán: A vezénylés élet-halál kérdése

RTL Klub
-
 20.10.08 00:10Bulvár

A vezénylés élet-halál kérdés járvány idején Orbán Viktor szerint, aki a HírTv-ben azt mondta, ezt mindenkinek tudomásul kell vennie. Arról is beszélt, hogy a mindennapokban egyelőre nem lesznek újabb szigorítások, mert a nemzeti konzultációban kiderült, az emberek szerint az országnak működnie kell. A kormány ugyanakkor újabb gazdasági…

Orbán Viktor: 5 százalékos marad a lakásépítés áfája

Behír
-
 20.10.07 21:06Belföld

A miniszterelnök szerda este a Hír Tv-n összegete a reggeli kormányülésen megvitatott témákat.

Orbán Viktor: Nem áll le az ország, a mindennapokat érintő szigorításokra nem kell számítani

Ripost
-
 20.10.07 20:22Belföld

Jelenleg a kórházi ágyak biztosítása a kulcskérdés, de az ország jól védekezik a második hullámban is.

Sorra zárnak a kocsmák és éttermek Európában

BeerPorn
-
 20.10.08 15:26Életmód

Gyorsul a vírus terjedése Európában. Ennek korlátozása érdekében zárják be egyre több országban a vendéglátóhelyeket, illetve vezetnek be egyéb korlátozásokat. Eközben itthon a mindennapokat érintő szigorításokra egyelőre nem kell számítani.

Orbán Viktor: Egyelőre nem lesz szigorítás

Hódpress
-
 20.10.07 19:57Belföld

Orbán Viktor a Hír Tv-nek adott interjút. A kórházi ágyak biztosítása a kulcskérdés. Egyelőre nem kell műtéteket halasztani – mondta. Tavasszal a járványügyi szakemberek 1-1,5 hétre látnak előre, most már 3 hétre előre mernek nyilatkozni. A következő három hétben nem várható olyan nagyarányú változás, ami miatt le kellene mondani az ütemezett…

Visszajön az 5 százalékos áfa, így élénkítenék a lakáspiacot

Forbes
-
 20.10.08 06:51Pénzügy

A 2022 végéig zajló építkezések esetében ismét 5 százalék lesz a lakásépítés áfája, ezt Orbán Viktor jelentette be. A szakmai szervezetek is ezt sürgették.

Orbán: egyelőre nem lesz szigorítás, az országnak működnie kell

Magyar Narancs
-
 20.10.07 20:00Vélemény

A kórházi ágyak biztosítása a kulcskérdés. A kormány legrosszabb esetben 200 ezer fertőzöttre számít az elkövetkező időszakban. Vannak még vezényelhető orvosi és ápolói tartalékok. Visszahozzák az 5 százalékos lakásépítési áfát.

Orbán Viktor: A miniszterek most három hétre előre is mernek nyilatkozni

Magyar Hang
-
 20.10.07 19:34Belföld

Egyelőre nem lesznek újabb szigorítások, marad az öt százalékos lakásáfa, Jourová Soros tenyeréből eszik, az önkormányzatok jobban járnak, ha a kormány képviseli az érdekeiket – mondta a miniszterelnök.