Biden: nemzeti egység kell

168 Óra Online
-
 20.10.07 06:17Külföld

Joe Biden Demokrata párti amerikai elnökjelölt kedden tartott kampányrendezvényén nemzeti egységre szólított fel a pennsylvaniai Gettysburgben, a hajdani megosztottság tragikus emlékhelyén: az amerikai polgárháború (1861-1865) legvéresebb csatájának helyszínén.

7 kapcsolódó hír

Trump elhagyta a kórházat, és már a második elnökjelölti vitájára készül

888.hu
-
 20.10.06 07:00Külföld

Donald Trump amerikai republikánus elnök alighogy elhagyta a kórházat, máris tervezi a második elnökjelölti vitáját kihívójával, Joe Biden demokrata párti elnökjelölttel – tudatta Tim Murtaugh, Trump újraválasztási kampányának kommunikációs igazgatója hétfő este a Fox televízióban.

Trump elhagyta a kórházat és már a következő elnökjelölti vitára készül

Kitekintő
-
 20.10.06 10:43Külföld

Donald Trump amerikai republikánus elnök alig hogy elhagyta a kórházat, máris a második elnökjelölti vitáját tervezi kihívójával, Joe Biden demokrata párti elnökjelölttel - tudatta Tim Murtaugh, Trump újraválasztási kampányának kommunikációs igazgatója a Fox televízióban hétfőn este.

Biden nagyon elhúzott Trumptól, és van ennél rosszabb hír is az elnöknek

Napi.hu
-
 20.10.05 19:07Külföld

Donald Trump, a Republikánus Párt elnökjelöltje az USA elnökválasztásán az eddigi legrosszabb közvélemény-kutatási eredményét szenvedte el a szerint a mérés szerint, amely az elnökjelöltek szeptember végi kaotikus vitája után, de még az elnök megbetegedése előtt készült. És nem ez a legrosszabb hír a számára.

Trump máris készül a második elnökjelölti vitára Bidennel

Portfolio
-
 20.10.06 06:30Külföld

Donald Trump amerikai republikánus elnök alighogy elhagyta a kórházat, máris tervezi a második elnökjelölti vitáját kihívójával, Joe Biden demokrata párti elnökjelölttel - tudatta Tim Murtaugh, Trump újraválasztási kampányának kommunikációs igazgatója a Fox televízióban hétfőn este.

Trump kampánystábja már azzal támadja Joe Bident, hogy nem kapta el a koronavírust

444.hu
-
 20.10.05 21:15Külföld

A kampány kommunikációs igazgatója, Erin Perrine egy interjúban arról beszélt, hogy a jelöltek közül csak Trumpnak van első kézből való tapasztalata a vírusról.

Donald Trump már olyan jól van, hogy a második elnökjelölti vitáját tervezi

Index
-
 20.10.06 07:41Külföld

Az elnök szerint nem szabad megengedni, hogy a vírus uralja az életünket.

Biden a nemzeti egység jelentőségéről beszélt Gettysburgben

Pesti Hírlap
-
 20.10.07 06:08Külföld

Joe Biden Demokrata párti amerikai elnökjelölt kedden tartott kampányrendezvényén nemzeti egységre szólított fel a pennsylvaniai Gettysburgben, a hajdani megosztottság tragikus emlékhelyén: az amerikai polgárháború (1861-1865) legvéresebb csatájának helyszínén. Itt mondta el híres beszédét 1863-ban Abraham Lincoln elnök, aki a többi…