Kozso megtalálta Curtis érző szívét

BorsOnline
-
 20.10.06 08:00Bulvár

Curtis beszólt Kozsónak a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az Ámokfutók énekese azonban nem vette a szívére, hogy a rapper viccnek titulálta a munkásságát. Olyannyira nem, hogy segíti a felkészülését.

4 kapcsolódó hír

„Komolyan csinálta ezeket a dalokat?” – Curtis keményen beszólt Kozsónak a Sztárban sztár műsorában

Blikk
-
 20.10.05 07:57Bulvár

A vasárnap esti Sztárban sztár végén Curtis nem palástolta csalódottságát, amikor kiderült, a héten Kozsó bőrébe kell bújnia.

Curtis nagyon keményen kiosztotta Kozsót

Propeller
-
 20.10.05 10:40Bulvár

Szerinte komolytalan a munkássága. A vasárnap esti Sztárban sztár végén Curtis nem palástolta csalódottságát, amikor kiderült, a héten Kozsó bőrébe kell bújnia. „Mit is mondjon ilyenkor az ember. Ez egy nagyon furcsa hét lesz” – reagált Curtis a választásra, mire Till Attila műsorvezető megjegyezte, Kozsóra is „ugyanolyan lelkesen kell…

Curtis: Zeneileg nem tudom értékelni Kozsót

Ripost
-
 20.10.05 20:44Bulvár

Bár Curtis jött, látott és győzött a Sztárban Sztár hatodik élőshow-jában, hirtelen az arcára fagyott a mosoly, amikor kiderült, hogy most vasárnap Kozso bőrébe kell bújnia. Nagyon úgy tűnt, hogy a rapper méltatlannak érzi a feladatot, valósággal paródiának titulálta az Ámokfutók dalait.

Curtis máris elszállt magától, pedig csak most állt fel a padlóról

Indirekt
-
 20.10.05 08:30Színes

A vasárnap esti Sztárban sztár végén Curtis már Kozsot ekézte, akinek a bőrébe kell bújnia. „Mit is mondjon ilyenkor az ember. Ez egy nagyon furcsa hét lesz” – reagált Curtis a választásra, mire Till Attila műsorvezető megjegyezte, Kozsora is ugyanolyan lelkesen kell készülni, mint a Charlie-ra! A zsűri székében ülő Bereczki Zoltán pedig hozzátette