Ismét életet mentett a szén-monoxid-érzékelő

Propeller
-
 20.10.04 15:15Baleset-bűnügy

A tűzoltók kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a lakásban. A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit egy Barátság úti lakáshoz Bátonyterenyén. Az egység méréseket végzett az ingatlanban, és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre érkezett a gázszolgáltató szakembere is, aki…

4 kapcsolódó hír

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Bátonyterenyén

Nool
-
 20.10.05 12:52Baleset-bűnügy

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a tűzoltókat október 4-én délután egy Barátság úti lakáshoz, Bátonyterenyén.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő Mezőberényben

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit egy Kereki utcai lakáshoz Mezőberényben. Az egység méréseket végzett az ingatlanban, és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre érkezett a gázszolgáltató szakembere is.

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő Mezőberényben

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit egy Kereki utcai lakáshoz Mezőberényben. Az egység méréseket végzett az ingatlanban, és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre érkezett a gázszolgáltató szakembere is – tájékoztatott a katasztrófavédelem vasárnap 19 óra 39 perckor. Minden fűtési…

Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő Bátonyterenyén

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a város hivatásos tűzoltóit egy Barátság úti lakáshoz Bátonyterenyén. Az egység méréseket végzett az ingatlanban, és kimutatta a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A helyszínre érkezett a gázszolgáltató szakembere is, aki kizárja a hálózatból a gázkészüléket.