Társadalmi vitára bocsátotta a közgyűlés a Fenntartható Energia- és Klímaakciótervet

Nyíregyháza
-
  20.10.01 16:01 Belföld

Fontos dokumentumokról is tárgyalt a képviselő-testület, újabb fejlesztések lehetősége mellett. A járványügyi szabályok megtartásával ülésezett csütörtökön Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése. Döntöttek arról, hogy az önkormányzat részt vesz befektetőként a Nyíregyházi Iparfejlesztési Alapban, társadalmi vitára bocsátották a város…

4 kapcsolódó hír

Hazaköltöztetnék a jégpályát Selypre

Heol
-
  20.10.02 10:59 Belföld

Csütörtökön rendkívüli ülést tartott a képviselő-testület, amely számos más, a szűkös idei költségvetést érintő kérdésről is döntött.

Kinevezték a községi tanács hét tagját

Magyar Szó
-
  20.10.02 11:43 Határtalan

Jelenlegi összetételben második alkalommal ült össze Topolya község képviselő-testülete a topolyai színházteremben, amikor is 26 napirendi pontról döntöttek.  Az ülésen Szatmári Adrián községi elnök, és a községi tanácsban helyet kapó tagok helyére megtörtént négy új képviselő kinevezése is, így az ülés elején a Jablan Anikó és Nagy Albert…

Társadalmi vitára bocsátják az integrált fejlesztési programot

KamaraOnline
-
  20.10.01 09:19 Gazdaság

Társadalmi vitára bocsátják a fővárosi önkormányzat integrált fejlesztési programjának első tervezetét - döntött a Fővárosi Közgyűlés.

Módosították a költségvetést Sárváron

Vaol
-
  20.10.02 07:00 Megyei

A szigorú járványügyi szabályok betartása mellett tartotta meg szeptemberi ülését a sárvári képviselő-testület. A városatyák 24 napirendi pontot tárgyaltak meg.