Piros Ildikó Szabó Magdához fűződő emlékeit eleveníti fel Magyarpolányban

Veol
-
 20.10.01 11:00Kultúra

Abigél titkai címmel Piros Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szabó Magda életműve előtt tisztelgő önálló estjét tekinthetik meg a nézők október 2-án, pénteken este hat órakor a magyarpolányi Pajtaszínházban.

5 kapcsolódó hír

Molnár Piroska

Millásreggeli
-
 20.10.01 08:40Vélemény

Az ember csak azt képes előadás közben visszaadni, ami megtörtént vele. De a nézőnek azt már nem kell tudnia, hogy az a valami hogyan történt. Ez a tartalom Molnár Piroska a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.

“Az ember csak azt képes előadás közben visszaadni, ami megtörtént vele” – 75 éves Molnár Piroska

NullHatEgy
-
 20.10.01 08:20Film

Október 1-jén , azaz ma ünnepli hetvenötödik születésnapját Molnár Piroska Kossuth-díjas színésznő, a nemzet színésze. Kiváló jellemábrázoló tehetségű, sokoldalú művész, számon tartani sem könnyű, hány színpadi és filmes szerepben kápráztatta el a nagyérdeműt. Humora, temperamentuma vígjátéki és groteszk szerepek megformálásában,…

Molnár Piroska 75 éves

Deszkavízió
-
 20.10.01 07:48Színpad

Ma ünnepli 75. születésnapját Molnár Piroska, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Molnár Piroska Ózdon, 1945. október 1-jén látta meg a napvilágot Molnár József és Andrássi Viktória gyermekeként. Édesapja nem tért haza a…

Koltai Róbert volt a vendége a zalaegerszegi Színházbarátok Köre összejövetelének

Zaol
-
 20.09.30 15:00Megyei

Koltai Róbert Jászai Mari-díjas magyar színművész, filmrendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja volt a vendége tegnap a zalaegerszegi Színházbarátok Köre összejövetelének.

A színésznő, aki elhagyta a Kossuth-díját – Molnár Piroska 75 éves

Fidelio
-
 20.10.01 10:50Színpad

Jellegzetes, zenei orgánumát felismeri a színházba járó. Molnár Piroska évtizedek óta az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő. Idén abbahagyja, azt mondja, ezentúl nézőként jár színházba. A 75 éves Molnár Piroskát köszöntjük.