Ilyenek lettek a digitális testhőmérő kapuk

888.hu
-
  20.10.01 18:00 Vélemény

Országszerte rendben elindult a diákok testhőmérséklet-ellenőrzése a szakképző iskolákban – jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön, amikor digitális testhőmérő kaput adott át a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrumban (BMSZC).

11 kapcsolódó hír

Ez a klímastratégia egyik kulcsa?

Piac és Profit
-
  20.09.30 16:48 Tudomány

A zöld hidrogén nélkülözhetetlen eszköz a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez, az Innovációs és Technológiai Minisztérium éppen ezért kiemelten fontosnak tartja a hidrogén- (és biometán-) technológiákon alapuló pilot projekteket - mondta Kaderják Péter energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár.

Várhatnak a taxisok az autócserével

Napi
-
  20.10.01 19:40 Belföld

A kormány támogatja a budapesti taxisokat - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön a Facebookon.

ITM: országos szinten folytatódik a Tisztítsuk meg az országot! projekt

Tiszta Jövő
-
  20.10.01 16:37 Életmód

Véget ért a Tisztítsuk meg az országot! júliusban kezdődött kísérleti szakasza, csütörtöktől országos szinten folytatódik a program - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára.

Eltűnt az ITM államtitkárának pályázata az Otka nyerteseinek listájáról

444.hu
-
  20.10.01 09:59 Belföld

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kreált egy új kategóriát, amiben már nem ciki, ha egy államtitkára is nyer.

Magyar kutatások is segíthetik a hidrogén felhasználását a zöld gazdaságban

Tudás.hu
-
  20.10.01 03:35 Tudomány

A zöld hidrogén nélkülözhetetlen eszköz a 2050-es klímasemlegességi cél eléréséhez, az Innovációs és Technológiai Minisztérium éppen ezért kiemelten fontosnak tartja a hidrogén- (és biometán-) technológiákon alapuló pilot projekteket – mondta Kaderják Péter energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár. A klímaváltozás hatásai csak a…

Itm: már több mint százezren vehették át a diplomájukat nyelvvizsga nélkül

Blikk
-
  20.10.01 17:57 Belföld

Szeptember végéig több mint százezer egykori és jelenlegi hallgató kapta kézhez nyelvvizsga nélkül oklevelét a felsőoktatási intézményektől – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.

Érdekes fordulatokat vesz az ITM államtitkárának győztes OTKA-pályázata

HVG
-
  20.10.01 15:18 Infotech

Boros Anita, az innovációs minisztérium (ITM) államtitkára és kutatócsapata is nyert milliókat az idei OTKA-lista szerint, ám Boros nevét később lecserélték a pályázatban, a munka pedig eltűnt – hogy aztán egy másik kategóriában előbukkanjon.

Schanda Tamás: A kormány támogatja a budapesti taxisokat

Sárgaláz
-
  20.10.01 20:26 Autó-motor

A kormány támogatja a budapesti taxisokat – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára csütörtökön a Facebookon. Schanda Tamás azt írta, Palkovics László

Felkerült a térképre a magyar felsőoktatás az ITM államtitkára szerint

Pesti Hírlap
-
  20.10.01 13:21 Belföld

De nem a CEU miatt. A magyar felsőoktatás felkerült a nemzetközi térképre, egyre nagyobb hírnevet vív ki magának a világban – mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára csütörtökön Budapesten, írja az MTI. Schanda a Tempus Közalapítvány online konferenciáján rámutatott: a…

Eltűnt az OTKA-nyertes ITM-államtitkár pályázata a győztesek listájáról, viszont megjelent egy teljesen új támogatott cso…

Magyar Hang
-
  20.10.01 08:58 Belföld

Létrehoztak egy új nyerteskategóriát, és idepakoltak több olyan pályázatot is, amelyeket a szakmai zsűri nem támogatott.