Lépett az SZFE új vezetése: a sztrájkoló oktatók két követelését is teljesítik

ATV
-
  20.10.01 16:49 Belföld

Elfogadta a Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a sztrájkbizottság munkarendre és bérfejlesztésre vonatkozó követeléseit, ezzel pedig lezártnak tekinti a tárgyalásokat.

23 kapcsolódó hír

Megkezdte a munkát az egyetem új vezetése

HírTV
-
  20.10.02 14:15 Kultúra

Szarka Gábor, az Szfe újonnan kinevezett kancellárja volt pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Megkezdte a munkát SZFE új vezetése

NLC
-
  20.10.02 14:20 Belföld

A lövész végzettségű kancellár első alkalommal be sem jutott az egyetem épületébe.

Külső helyszínen kezdte meg a munkát az SZFE katonatiszt-kancellárja

24.hu
-
  20.10.02 14:40 Színpad

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése, miközben a hallgatók elbarikádozták a bejáratot és a dolgozók sztrájkolnak.

Két felajánlást tett az Szfe dolgozóinak az új vezetés

Librarius
-
  20.10.02 09:59 Film

Két felajánlást tett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (Szfe) új vezetése a dolgozóknak: januártól 15 százalékos béremelésben részesülnének és változatlan maradna a munkarendjük is. A Novák Emil általános rektorhelyettes és Szarka Gábor kancellár által jegyzett közlemény felidézi, hogy az Szfe sztrájkbizottsága szeptember 29-én két…

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése

ProfitLine
-
  20.10.02 15:30 Gazdaság

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem (Szfe) új vezetése, miközben a hallgatók elbarikádozták a bejáratot és a dolgozók sztrájkolnak - erről Szarka Gábor, az Szfe újonnan kinevezett kancellárja beszélt pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fizetésemelés ígéretével próbálja maga mellé állítani az SZFE-s oktatókat Vidnyánszky kuratóriuma

Propeller
-
  20.10.01 18:40 Belföld

Ezeket a felajánlásokat tették. Két felajánlást tett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a dolgozóknak: januártól 15 százalékos béremelésben részesülnének és változatlan maradna a munkarendjük is. A Novák Emil általános rektorhelyettes és Szarka Gábor kancellár által jegyzett, az MTI-hez is eljuttatott közlemény…

SZFE: a sztrájkolók két követelését teljesítik

Infostart
-
  20.10.01 18:44 Belföld

Két felajánlást tett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a dolgozóknak: januártól 15 százalékos béremelésben részesülnének és változatlan maradna a munkarendjük is.

Külső helyszínen kezdte meg a munkát az Szfe új vezetése

Blikk
-
  20.10.02 14:44 Belföld

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése, miközben a hallgatók elbarikádozták a bejáratot és a dolgozók sztrájkolnak - erről Szarka Gábor, az SZFE újonnan kinevezett kancellárja beszélt pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

"Ha a sztrájk folytatódik, az SZFE vezetése semmisnek tekinti ajánlatát"

Eduline
-
  20.10.02 07:12 Karrier

Két felajánlást tett a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a dolgozóknak: januártól 15 százalékos béremelésben részesülnének és változatlan maradna a munkarendjük is.

Az SZFE sztrájkbizottságának két követelését teljesítették

Hírklikk
-
  20.10.01 17:25 Belföld

Elfogadta a Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a sztrájkbizottság munkarendre és bérfejlesztésre vonatkozó követeléseit, ezzel pedig lezártnak tekinti a tárgyalásokat –tudta meg az ATV.

Nem jut be a Színművészetire, máshol dolgozik az új kancellár

Magyar Hang
-
  20.10.02 16:09 Belföld

Szarka Gábor szerint a helyzetet „próbálják nem erőszakkal megoldani”. Arról is beszélt, hogy több forráshoz jut az egyetem, januártól emelik a béreket.

Új SZFE-kancellár: Nem próbáljuk meg erőszakkal megoldani a helyzetet

Index
-
  20.10.02 14:36 Belföld

Szarka Gábor szerint a párbeszédre most nincs fogadókészség.

SZFE: Tárgyalás helyett üzenget az új vezetőség

Népszava
-
  20.10.01 18:55 Kultúra

Váratlanul közleményt adtak ki, ami szerint teljesítik a sztrájkoló egyetemi oktatók és munkavállalók két követelését. A béremelés bejelentését kicsit árnyékolja, hogy erre jogszabály kötelezi az összes modellváltó intézményt.

Megkezdte a munkát az SZFE új vezetése

kultura.hu
-
  20.10.02 15:35 Kultúra

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése, miközben a hallgatók elbarikádozták a bejáratot és a dolgozók sztrájkolnak – árulta el Szarka Gábor, az SZFE új kancellárja a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Lemond a Filmakadémia elnöksége, Novák Emil elnököt visszahívják a posztról

Pesti Hírlap
-
  20.10.01 22:20 Belföld

Súlyos döntést hoztak. Visszahívja a Magyar Filmakadémia az elnöki pozícióból Novák Emilt, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) általános rektorhelyettese lett. A döntésről Kovács Gábor producer tájékoztatott a Facebook-oldalán. Mint röviden közölte, azon túl, hogy Novákot az elnökség lemondatja, küldöttgyűlést hívnak össze, hogy új…

Teljesült az SZFE sztrájkbizottságának két követelése

Városi Kurír
-
  20.10.01 17:38 Belföld

Elfogadta a Színház-és Filmművészeti Egyetem (SZFE) új vezetése a sztrájkbizottság munkarendre és bérfejlesztésre vonatkozó követeléseit, ezzel pedig lezártnak tekinti a tárgyalásokat. Az SZFE sztrájkbizottsága szeptember 29-én két követelést támasztott a munkáltatóval szemben: biztosítson tíz százalékos bérfejlesztést; garantálja az állami…

Megkezdte a munkát az egyetem új vezetése

ma7.sk
-
  20.10.02 14:54 Színpad

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem (Szfe) új vezetése, miközben a hallgatók elbarikádozták a bejáratot és a dolgozók sztrájkolnak - erről Szarka Gábor, az Szfe újonnan kinevezett kancellárja beszélt pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Megkezdte a munkát a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése

Magyar Hírlap
-
  20.10.02 14:17 Színpad

Az új vezető első alkalommal nem tudott bejutni az SZFE Vas utcai épületébe, azóta a hallgatók az egyetem Szentkirályi utcai épületét is blokád alá vették.

Nem sikerült a SZFE sztrájkolók lefizetése kreativitásból megbukott az új vezetés

Esti újság
-
  20.10.02 12:19 Színpad

Két felajánlást is tett a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetése, köztük a katonából lett kancellár a dolgozóknak. A béremelés meglebegtetésével azonban nem sikerült a sztrájktörés, és valljuk be nem is vall valami über nagy vezetői kvalitásra és katonai kreativitásra és egyben tudásra, ha pénzzel kívánták az egyetem új fura urai megoldani a

Visszahívták Novák Emilt a Filmakadémia elnöki tisztségéből

Fidelio
-
  20.10.02 10:10 Színpad

Alig egy nappal azután, hogy Novák Emil került a Színház- és Filmművészeti Egyetem általános rektorhelyettesi székébe, a Magyar Filmakadémia visszahívta elnöki pozíciójából a Balázs Béla-díjas operatőr, filmrendezőt. A 444-hez eljuttatott dokumentum szerint a visszahívás nagyrészt azzal indokolható, hogy a Filmakadémia a döntést morálisan…

Tizenöt százalékos béremelést ajánl az SZFE vezetése

hirado.hu
-
  20.10.01 18:12 Belföld

Januártól 15 százalékos béremelésben részesülnének és változatlan maradna a munkarendjük is.

15 százalékos béremeléssel vetne véget az oktatók sztrájkjának az SZFE új vezetése

Mérce
-
  20.10.01 17:32 Belföld

Amennyiben a sztrájkbizottság ennek ellenére a sztrájk folytatása mellett döntene, úgy az SZFE vezetése semmisnek tekinti az ajánlatát.

AZ SZFE vezetése jobb ajánlatot adott a sztrájkolóknak, mint amit kértek

Origo
-
  20.10.01 16:03 Belföld

Mindkét kérésük teljesült, ezért az egyetem lezártnak tekinti a tárgyalást.