Óriási kockázatot rejt magába a home office: erre sokan nem is gondolnak

Pénzcentrum
-
  20.10.01 13:30 Belföld

A koronavírus miatt a cégek jelentős része átállt az otthoni munkavégzésre. A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office folyamatok azonban jelentős adókockázatot rejthetnek magukban - vélik a szakértők. Erre most érdemes

10 kapcsolódó hír

Nem is gondolnánk, de különös adókockázatot rejt a home office

Piac és Profit
-
  20.10.01 12:18 Gazdaság

A koronavírus miatt a cégek jelentős része átállt az otthoni munkavégzésre. A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office folyamatok azonban jelentős adókockázatot rejthetnek magukban. Erre most érdemes tekintettel lenni, mert a hibák utólag már nem javíthatók. 

A home office a helyi adózásba is bekavar

Adó
-
  20.10.01 11:38 Gazdaság

A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office folyamatok jelentős adókockázatot rejthetnek, amit most érdemes áttekinteni, mert a hibák utólag már nem javíthatók – derül ki az EY közleményéből.

Különös adókockázatot rejt a home office

TőzsdeFórum
-
  20.10.01 13:07 Gazdaság

Erre most érdemes tekintettel lenni, mert a hibák utólag már nem javíthatók.

Otthonról dolgozik? Külön adóztathatja a NAV!

Napi
-
  20.10.01 12:14 Belföld

A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office jelentős adókockázattal járhat, ráadásul a hibák utólag már nem javíthatók - hívták fel a figyelmet az EY adóperes szakértői.

Különös adókockázatot rejt a home office

24.hu
-
  20.10.01 13:56 Gazdaság

A helyi iparűzési adónál lehet bukta.

Különös adókockázatot rejt a home office

ProfitLine
-
  20.10.01 17:00 Gazdaság

A koronavírus miatt a cégek jelentős része átállt az otthoni munkavégzésre. A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office folyamatok azonban jelentős adókockázatot rejthetnek magukban – emelték ki az EY adóperes szakértői. Erre most érdemes tekintettel lenni, mert a hibák utólag már nem javíthatók.

Az adózást is megkavarhatja a home office

HVG
-
  20.10.01 12:17 Gazdaság

Különös adókockázatot rejt a home office, a magyar törvények pedig nem készültek fel arra, hogy hirtelen sokan szeretnének otthonról dolgozni.

Különös adókockázatot rejt a home office

HR Portál
-
  20.10.01 11:07 Karrier

A koronavírus miatt a cégek jelentős része átállt az otthoni munkavégzésre. A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office folyamatok azonban jelentős adókockázatot rejthetnek magukban - emelték ki az EY adóperes szakértői. Erre most érdemes tekintettel lenni, mert a hibák utólag már nem javíthatók.

Különös adókockázatot rejt a home office

Trademagazin
-
  20.10.01 10:25 Gazdaság

A koronavírus miatt a cégek jelentős része átállt az otthoni munkavégzésre. A kellő körültekintés nélkül megtervezett home office folyamatok azonban jelentős adókockázatot rejthetnek magukban – emelték ki az EY adóperes

A home office előnyei

infoVáros
-
  20.10.01 07:56 Megyei

A Magyarországon is jelen lévő multicégek előszeretettel csábították magukhoz a legjobbakat azzal, hogy bizonyos időnként az otthoni munkavégzés lehetőségét kínálták.