Hálószoba gyulladt ki Gyulán egy Honvéd utcai lakótelep társasházában

Hálószoba gyulladt ki tegnap éjszaka Gyulán a Honvéd utcai lakótelep egyik társasházában. A harmadik emeleti lakás szobájából a tűz átterjedt az erkélyen tárolt eszközökre. Az esethez II. kiemelt riasztási fokozatban vonultak a helyi és a békéscsabai hivatásos tűzoltóság, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat egységei. A tűzoltók két víz

4 kapcsolódó hír

Kigyulladt egy lakás Gyulán

Tűz ütött ki egy társasházi lakásban Gyulán, a Honvéd utcában. A helyszínre a gyulai és a békéscsabai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

Súlyos baleset az M7-esen, lezárták az autópályát, mentőhelikopter a helyszínen

Súlyos baleset történt az M7-es autópályán. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Csömörnél pedig kiégett egy kisteherautó. Két autó ütközött Összeütközött két gépkocsi az M7-es autópálya 45-ös kilométerszelvényénél, Velence térségében, a Székesfehérvár felé vezető irányban. Egy férfit újra kellett éleszteni. Mentőhelikopter a helyszínen A szék

Ráfutásos baleset történt a 62-esen Székesfehérvárnál

Egy autóbusz, két kisteherautó és egy terepjáró szenvedett úgynevezett ráfutásos balesetet Székesfehérvár térségében, a 62-es főúton, a vasúti felüljárónál. A városi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre, ahol egy sávon halad a forgalom.

Ráfutásos baleset történt a 62-esen Székesfehérvárnál

Feol
-
 20.10.02 08:10Baleset-bűnügy

Egy autóbusz, két kisteherautó és egy terepjáró szenvedett úgynevezett ráfutásos balesetet Székesfehérvár térségében, a 62-es főúton, a vasúti felüljárónál.