Borzalmas tragédia: balesete után benn égett a kigyulladt autóban egy sofőr Kisar közelében

Blikk
-
  20.10.01 20:22 Baleset-bűnügy

A járművezető a baleset következtében bennégett a kigyulladt autóban.

6 kapcsolódó hír

Árokba csapódott egy autó Siklós és Harkány között

Pécsi Újság
-
  20.10.02 13:43 Baleset-bűnügy

Árokba csapódott egy személyautó a Siklóst és Harkányt összekötő úton pénteken kora délután.   A siklósi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Kiégett egy autó Tolnánál

Kiégett egy gépkocsi Tolna település térségében, a 6-os és a 63-as utak találkozásánál. A tolnai önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az érintett útszakaszon irányítás mellett halad a forgalom.

Kigyulladt egy autó Kisar közelében

Kigyulladt és tejes terjedelmében égett egy személyautó a 4127-es úton, Kisar térségében. A jármű az árokban van. A tűzesethez a fehérgyarmati hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység eloltotta a lángokat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Kisar közelében

Police
-
  20.10.01 18:21 Baleset-bűnügy

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Kisar közelében Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 01., cs - 18:21 A járművezető a baleset következtében a kigyulladt autóban égett.

Ráfutásos baleset történt Sopronban

Győr Plusz
-
  20.10.02 08:31 Baleset-bűnügy

Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó Sopronban, a Győri út és a 84-es főút körforgalmánál. A soproni hivatásos tűzoltók a második autóból kiemelnek egy embert. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt.

Nem jutott ki égő autójából a Kisarnál balesetezett sofőr

Pesti Hírlap
-
  20.10.01 21:56 Baleset-bűnügy

A kocsi lesodródott az útról, és fának csapódott, ezután gyulladt ki. Halálos baleset történt a Fehérgyarmat és Kisar közötti úton csütörtök este – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A közlemény szerint egy személygépkocsi Kisar irányába haladt, amikor a járművezető tisztázatlan okból áttért a…