A következő három mérkőzését elhalasztotta a Tatabánya

Ez a lényeg
-
 20.10.01 22:03Életmód

Koronavírus-fertőzés miatt soron következő három bajnoki mérkőzését elhalasztotta a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata.

5 kapcsolódó hír

Tatabánya kézilabdacsapata karanténba vonult

Propeller
-
 20.10.02 06:47Sport

Az NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy koronavírus-fertőzés miatt a soron következő három bajnoki mérkőzését elhalasztotta. A klub tájékoztatása szerint néhány játékos megfertőződött, ezért a MOL-Pick Szeged, a Telekom Veszprém és a Csurgói KK elleni összecsapásokra későbbi időpontokban kerül…

Elmarad a Telekom Veszprém jövőheti, Tatabánya elleni meccse

Veol
-
 20.10.02 10:13Sport

A Magyar Kézilabda Szövetség és a Grundfos Tatabánya tegnapi tájékoztatása szerint, az október 7-i, Tatabányára tervezett K&H Liga mérkőzés a hazai klub kérésére elhalasztásra kerül.

Elhalasztották a Szeged-Orosháza mérkőzést

Beol
-
 20.10.01 10:22Sport

Az Orosházi FKSE-Linamar hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy a Tisza-parti klub kérésére a soron következő, október 6-ra, keddre tervezett MOL-Pick Szeged–Orosházi FKSE-Linamar NB I-es férfi bajnoki találkozót elhalasztották.

Következő három mérkőzését elhalasztotta a Tatabánya

Sport365
-
 20.10.02 08:14Kézilabda

A MOL-Pick Szeged, a Telekom Veszprém és a Csurgói KK elleni összecsapásokra későbbi időpontokban kerül sor.

Férfi kézi NB I: elmarad a Telekom Veszprém meccse

NSO
-
 20.10.01 16:50Kézilabda

A férfi kézilabda NB I szombatra tervezett Telekom Veszprém–Dabas mérkőzését a vendég dabasiak kérésére elhalasztották – tudtuk meg a veszprémiek hivatalos honlapjának csütörtöki híréből.