Megkezdődött a kötelező lázmérés az iskolákban: fennakadás nem volt, csak korán kell kelni

ATV
-
  20.10.01 18:24 Belföld

Elindult a kötelező lázmérés az iskolákban és az óvodákban. Eddig nagyjából sehol nem okozott komolyabb fennakadás a plusz feladat reggelenként. A tanárok szerint viszont félelem jellemzi a magyar iskolákat a tesztelés teljes hiánya miatt.

9 kapcsolódó hír

„Felröhögött, hogy a gyerek lényegében kihűlt, majd beengedett minket”

444.hu
-
  20.10.01 19:01 Karrier

Csütörtökön debütált a kötelező lázmérés az iskolákban, óvodákban: torlódások nélkül, derüléssel a 30-34 Celsius-fok közötti, szürreálisan alacsony eredményeken.

Elindult a kötelező reggeli lázmérés Fehérváron

fmc
-
  20.10.01 11:17 Megyei

Októbertől már csak lázmérés után léphetnek be az óvodába vagy az iskolába a gyerekek. A Tolnai Utcai Óvodában zökkenőmentesen indult csütörtök reggel az új rendszer.

Gyorsan és precízen zajlik az iskolában a kötelező lázmérés

Bama
-
  20.10.02 07:00 Belföld

Október 1-től kezdődően kötelező a lázmérés az iskolába lépéskor. A pécsi Széchenyi-­gimnáziumban jártunk tegnap, hogy lássuk, hogy néz ki ez a gyakorlatban.

A békéscsabai iskolák megkapták a hőmérőket

Behír
-
  20.10.01 15:46 Belföld

Az operatív törzs döntése alapján csütörtöktől kötelezően meg kell mérni mindenki testhőmérsékletét, aki óvodai vagy iskolai épületbe lép be. A békéscsabai intézmények is megkapták a készülékeket.

Elkezdődött a lázmérés az oktatási intézményekben

MedicalOnline
-
  20.10.01 15:00 Gazdaság

Csütörtöktől mindenki csak testhőmérséklet-mérés után, lázmentesen léphet be az óvodákba és az iskolákba, közölte az országos tisztifőorvos.

Bors-őrjárat: Így vizsgáztak az iskolák az iskolák az első lázmérő napon

BorsOnline
-
  20.10.02 07:30 Egészség

Megkezdődött a lázmérés az iskolákban és óvodákban. A Bors őrjárata ezúttal egy ferencvárosi iskola előtt beszélgetett szülőkkel és gyerekekkel az új gyakorlatról.

Elkezdődött a kötelező iskolai lázmérés – a probléma csak annyi, hogy leggyakrabban köze sincs a valósághoz a látott …

Borsod24
-
  20.10.02 06:15 Belföld

Az eddigi tapasztalatok alapján jó néhány diákot a klinikai halál és a kihűlés állapotában küldenének tovább az iskola épületébe… amennyiben hinni lehetne a mérés értékeinek. Csütörtök reggel debütált a hazai iskolákban, óvodákban a belépés előtti kötelező lázmérés. Az első tapasztalatok alapján az új rendszer nem okozott nagyobb…

Elkezdődött a lázmérés az oktatási intézményekben

Körös Hírcentrum
-
  20.10.01 16:30 Megyei

Csütörtöktől mindenki csak testhőmérséklet-mérés után, lázmentesen léphet be az óvodákba és az iskolákba, a gyerekeken kívül az intézmény pedagógusai és a személyzet is – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön. Müller Cecília emlékeztetett arra, hogy

Október 1. – Jön az iskolákban a kötelező a hőmérőzés

Kisalföld
-
  20.09.30 18:54 Megyei

Régiónk legtöbb óvodájában és iskolájában már hétfőtől próbaüzemben működik a gyerekek reggeli testhőmérése.