Biztos vagy benne, hogy a pasid csalt meg? Tartsd meg a párodat, és használd ezt a szert a női pH…

NLC
-
  20.10.01 00:00 [hirdetés]

Gyakori és ráadásul hibás női reflex, ha intim fertőzés esetén nyomban a párunkat kezdjük azzal gyanúsítgatni, hogy nyilván félrelépett, így hurcolva be a kapcsolatba az adott nyavalyát. Jó ha tudod: nem minden hüvelyi fertőzés terjed nemi úton!

3 kapcsolódó hír

Veszélyes lehet, ha a koronavírus és az influenza egyszerre támadja meg a szervezetet

Portfolio
-
  20.09.30 13:23 Gazdaság

Az őszi influenza szezon közeledtével újabb veszélyek jelenhetnek meg, nem tudni ugyanis, hogy a koronavírus hogyan viselkedik akkor, ha egyidejűleg más vírus is jelen van a betegek szervezetében. Éppen ezért, több szakértő is az ingyenes influenza elleni oltás beadatására biztatja a lakosságot. Ha panaszmentes, és nem kontaktszemély az…

Ezeket a mítoszokat felejtsük el az influenzaoltásról

HáziPatika
-
  20.10.01 09:03 Egészség

Mivel az idei influenzaszezon egybeesik a koronavírus-járvánnyal, az egészségügyi szakemberek szerint még soha nem volt ilyen fontos az influenza elleni oltás. El kellene kerülni ugyanis, hogy a két betegség egyszerre támadja a szervezetet.

Influenza elleni oltással kivédhető a dupla fertőzés

BorsOnline
-
  20.09.30 09:30 Egészség

A koronavírus-járvány idején még fontosabb az influenza elleni védőoltás szerepe. Ha a két vírus egyszerre támadja meg a szervezetet – amire oltás nélkül komoly esély van –, akkor a kettős fertőzés szinte biztosan ledönti a lábáról a beteget.