Ezt várhat most arra a férfire, aki gyilkosnak próbálta meg beállítani egykori párját – Még bizonyíté…

Blikk
-
  20.10.01 12:06 Baleset-bűnügy

Hamis vád bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 40 éves helybeli férfival szemben, aki – valótlanul – emberöléssel vádolta volt élettársát, és aki – hogy az állítását igazolja – még hamis bizonyítékot is csatolt.

4 kapcsolódó hír

Hűtlensége miatt emberöléssel vádolta meg volt élettársát

Privát Kopó
-
  20.10.01 12:26 Baleset-bűnügy

Hamis vád bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 40 éves helybeli férfival szemben, aki valótlanul emberöléssel vádolta a volt élettársát, és hogy állítását igazolja, még hamis bizonyítékot is csatolt.

Szexuális zaklatással vádolja volt testőre Kris Jennert

Starity
-
  20.10.01 17:05 Baleset-bűnügy

A férfi már beadta keresetét a bíróságra, a Kardashianok anyja mindent tagad.

Levélben írta le a zsadányi kislány, hogyan fajtalankodott vele az apja – kiderült: az anya ötlete volt

BorsOnline
-
  20.09.30 18:54 Baleset-bűnügy

A Gyulai Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetése és hamis vád miatt emelt vádat egy 44 éves büntetlen előéletű zsadányi nővel szemben, aki kiskorú lányát arra vette rá, hogy a különélő apját szexuális zaklatással vádolja meg – számolt be róla az ugyeszseg.hu.

Hamis volt a szexuális zaklatás vádja

A Gyulai Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetése és hamis vád miatt emelt vádat egy 44 éves büntetlen előéletű zsadányi nővel szemben. A nő kiskorú lányát arra vette rá, hogy a különélő apját szexuális zaklatással vádolja meg. A nő és volt élettársa 2009-ben született közös leánygyermekét a gyámhatóság 2015 februárjában kiemelte a…