Évtizedek óta nem látott mértékben csökkent a brit GDP

TőzsdeFórum
-
 20.09.30 17:04Gazdaság

Csaknem 20 százalékkal zuhant a második negyedévben a brit GDP.

6 kapcsolódó hír

Komoly buktát kellett benyelni Amerikában

Piac és Profit
-
 20.09.30 17:51Gazdaság

Az első két becslésnél és a piaci várakozásoknál kevésbé, de így is rekordmértékben csökkent az amerikai gazdaság teljesítménye a második negyedévben az országot gyakorlatilag megbénító koronavírus-járvány következtében.

Földbe állt a brit gazdaság

Napi.hu
-
 20.09.30 10:53Külföld

A korábbi becslésnél valamivel kisebb mértékben, de így is csaknem 20 százalékkal - hat és fél évtizede nem mért ütemben - zuhant a brit gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben a koronavírus-járvány súlyos negatív hatásai miatt - írja az MTI.

Hatalmasat zuhant a brit gazdaság teljesítmény

Propeller
-
 20.09.30 10:04Belföld

A korábbi becslésnél valamivel kisebb mértékben, de így is csaknem 20 százalékkal – hat és fél évtizede nem mért ütemben – zuhant a brit gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben a koronavírus-járvány súlyos negatív hatásai miatt. A brit statisztikai hivatal (ONS) szerdán ismertetett végleges adatsora szerint a brit hazai…

20 százalékkal zuhant a brit GDP

ProfitLine
-
 20.09.30 10:30Külföld

A korábbi becslésnél valamivel kisebb mértékben, de így is csaknem 20 százalékkal - hat és fél évtizede nem mért ütemben - zuhant a brit gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben a koronavírus-járvány súlyos negatív hatásai miatt.

Növekedés helyett veszteség

Magyar Szó
-
 20.09.30 18:15Határtalan

A járvány továbbra is hatalmas kárt okoz a világgazdaságnak, mértéke a jelenlegi adatok és a következő évre szóló becslések szerint megközelíti a 12 000 milliárd dollárt. Ennyivel lesz szegényebb a világgazdaság bruttó hazai összterméke (GDP). A semmivel sem kecsegtető adatokat Krisztalina Georgieva, a Nemzetközi Valutaalap…

A brit gazdaság recesszióban van

Mandiner
-
 20.09.30 10:13Gazdaság

A korábbi becslésnél valamivel kisebb mértékben, de így is csaknem 20 százalékkal – hat és fél évtizede nem mért ütemben – zuhant a brit gazdaság teljesítménye az idei második negyedévben a koronavírus-járvány súlyos negatív hatásai miatt.