17 évesen papírok nélkül, ittasan, eltiltás hatálya alatt hajtott az árokba – utasa súlyosan megsérül…

Egy 17 éves fiú segédmotoros kerékpárral közlekedett Szepetneken. Utasként egy 18 éves személyt szállított, bukósisakot egyikük sem viselt. Egy egyenes útszakaszon letért az úttestről és az árokba hajtott a motorjával, ahol hídfejnek ütközött. A baleset során a járműről az utas leesett és súlyos sérülést szenvedett, a sofőr nem sérült meg.

6 kapcsolódó hír

Árokba borult egy kisteherautó az 55-ös főúton

Letért az úttestről, és az árokban az oldalára borult egy kisteherautó az 55-ös főút Öttömös és Ásotthalom közötti szakaszán. A balesethez a ruzsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Árokba borult egy kisteherautó a 31-es főúton

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kisteherautó szerda reggel Pest megyében, a 31-es főút Mende és Sülysáp közötti szakaszán. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a nagykátai hivatásos és a sülysápi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes…

Három jármű ütközött Hódmezővásárhely mellett, mégsem sérült meg senki

Hódpress
-
 20.09.29 13:51Baleset-bűnügy

Az éjjel az 55-ösön árokba hajtó kisteherautó sofőrjét viszont már feszítővágóval kellett kiszabadítania a tűzoltóknak.

Vaddisznót gázolt egy autó az 1-es főúton

Vaddisznót gázolt egy személyautó kedd este Győr-Moson-Sopron megyében, az 1-es főút Győr és Gönyű közötti szakaszán. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. – közölte a Katasztrófavédelem.

Összeütközött két autó a 84-es főút Sárvárt elkerülő szakaszán

Nyugat
-
 20.09.29 14:29Baleset-bűnügy

A balesethez a sárvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki.

Halasi tűzoltók vágták ki a kisteherautó sofőrjét

Baon
-
 20.09.29 13:26Baleset-bűnügy

Eddig tisztázatlan okok miatt árokba csapódott keddre virradó éjjel egy kisteherautó a megyehatár közelében az 55-ös főúton, Öttömös határában.