Elkezdődött a mórahalmi makettpark ügyének tárgyalása

Jogászvilág
-
 20.09.29 12:00Gazdaság

Elkezdődött a mórahalmi makettpark ügyének tárgyalása kedden a Szegedi Törvényszéken. A vád szerint a turisztikai attrakció kivitelezésekor a terheltek több mint félmilliárd forint uniós és magyar költségvetési forrást kíséreltek meg szabálytalanul megszerezni.

5 kapcsolódó hír

Több mint félmilliárd forint szabálytalan felhasználása volt a tét

Infostart
-
 20.09.29 17:30Baleset-bűnügy

Elkezdődött a mórahalmi makettpark ügyének tárgyalása kedden a Szegedi Törvényszéken. Az ügyészség öt férfit vádol különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének kísérletével.

Volvo-gate: Egy hónap múlva előkészítő tárgyalás jön Kaposváron – Akár még aznap befejeződhet az ügy

Szabad Pécs
-
 20.09.29 21:18Vélemény

Különösen jelentős gazdasági hátrányt okozó gazdasági csalás miatt tartanak a jövő hónap végén, majdnem napra pontosan egy hónap múlva előkészítő ülést Kaposváron a pécsi Volvo-gate ügyében, értesült a hírről a Szabad Pécs. Azt már korábban megírtuk, hogy a Volvo-gate néven elhíresült pécsi korrupciós ügyben történt vádemelést…

Október végén indulhat a Volvo-per Kaposváron

A Szabad Pécs értesülése szerint az első tárgyalás egy előkészítő ülés lesz, amelyen az ügyészség a vádirat alapján már indítványt tehet a büntetésekre. Ha a vádlottak elfogadják a büntetési tételt a bűnösségük elismerése mellett, akkor hamar vége lehet a pernek.

Mini Magyarország Park: csak a minőségellenőr vállalta bűnösségét

RTL Klub
-
 20.09.29 18:35Bulvár

Nem csaltak, ártatlanok - ezt mondták a mórahalmi Mini Magyarország megálmodói a bíróságon. Költségvetési csalással vádolják őket, az ügyészség szerint a beruházó és a vele szerződésben álló cégek elcsaltak fél milliárd forint európai uniós támogatást. Silány minőségben készítették a Magyarország legjellemzőbb épületeit bemutató makett…

Elkezdődött a mórahalmi makettpark ügyének tárgyalása

ma.hu
-
 20.09.29 11:50Belföld

Az ügyészség öt férfit vádol különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntettének kísérletével.