Ezzel a csapattal kerülhet közelebb a magyar válogatott az Eb-hez

Promotions
-
  20.09.28 15:08 Foci

Marco Rossi kihirdette az Európa-bajnoki pótselejtezőre és a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készülő keretét.

6 kapcsolódó hír

Kleinheisler nincs százszázalékos állapotban

Rangadó
-
  20.09.28 22:40 Foci

A válogatott keretből kimaradt játékos idén minden bajnokin szerepelt.

Rossi újoncot is behívott, Dzsudzsákot még nem

Infostart
-
  20.09.28 15:20 Sport

Keretet hirdetett Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a bolgárok elleni Eb-pótselejtező és a két Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.

„Még nem vagyok százszázalékos állapotban” – Kleinheisler elmondta, miért nem jön a haza a válogatott meccsére

Blikk
-
  20.09.28 21:33 Foci

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott kapitány hétfőn kihirdette keretét az október 8-i, bolgárok elleni, illetve az azt követő két Nemzetek Ligája meccsre. Kleinheisler László nem került a keretbe, a kapitány látni szerette volna, de az NK Osijek középpályása nem vállalta a játékot. Most már azt is tudjuk, miért.

Marco Rossi kihirdette az Eb-pótselejtezőre és a két NL-mérkőzésre keretét

M4 Sport
-
  20.09.28 15:03 Foci

A keret alapján Marco Rossit meggyőzték a szeptemberi Nemzetek Ligája-mérkőzéseken látottak, bár talán így is akad a 26 fős keretben meglepetés.

NL: klub nélküli és újonc játékosok is az orosz keretben a mieink ellen

NSO
-
  20.09.28 15:17 Foci

Kihirdette 23 fős keretét Sztanyiszlav Csercseszov, az svédek elleni felkészülési mérkőzésre, valamint a Törökország és Magyarország elleni Nemzetek Ligája-meccsekre készülő orosz válogatott szövetségi kapitánya. A szakember meghívót küldött a klub nélküli Daler Kuzjajevnek, valamint több újoncnak is, akik közül a legnagyobb meglepetést…

Rossi a keretről, Dzsudzsákról és az elveiről: "Lehetetlen elképzelni, hogy valaki az NB II-ből pályára lépjen Bulgária elle…

Csakfoci
-
  20.09.28 02:26 Foci

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a kerethirdetést követően elmondta, Kleinheisler László személyes okok miatt nem tagja a csapatnak, továbbá külön elemezte Dzsudzsák Balázs és Könyves Norbert helyzetét is.